Gündem:
ŞAFAK SEZER KALP KRİZİ GEÇİRDİ
ŞAFAK SEZER KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Şafak Sezer'e stent takıldı


Bir süredir sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan oyuncu kalp krizi geçirdi, Şafak Sezer'e stent takıldı.


Oyuncu Şafak Sezer  kandil gecesi Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyarete gitti. Türbe çıkışında arkadaşıyla Üsküdar'da bir mekana giden Sezer, bir anda fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı. 

Daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sezer, iki gün daha hastanede kalacak.

DÜN 'İYİYİM' DEMİŞTİ

Oyuncu Şafak Sezer 20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirmiş, özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti. Doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer hayranlarına iyi haberi vermiş ve 'Renkli Sayfalar'a konuşan Sezer, program sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'ya selam göndermeyi ihmal etmemişti.

HASTANEDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Bağcılar’daki Medipol Hastanesi’ne kaldırılan Şafak Sezer, hastaneyi birbirine katmış çığlıkları ve küfürleri ile koridorları inletmişti. Sakinleştirici ile uyutulan ünlü komedyen, ruhsal hastalıklara bakan Fransız Lape Hastanesi’ne sevk edilmişti. Bir yakınının ölüm haberi sonrası sinir krizi geçirdiği belirtilen Şafak Sezer'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.




20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Şafak Sezer'den videolu mesaj... Şafak Sezer'in hastane koridorlarında sinir krizi geçirdiği anların görüntüleri..

Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku