Gündem:
ŞAHİN ALPAY, ALİ BULAÇ, AHMET ALKAN, NURİYE AKMAN, LALE KEMAL, MUSTAFA ÜNAL TUTUKLANDI
ŞAHİN ALPAY, ALİ BULAÇ, AHMET ALKAN, NURİYE AKMAN, LALE KEMAL, MUSTAFA ÜNAL TUTUKLANDI

15 Temmuz darbe gişimi ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında, kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarları Şahin Alpay, Şahin Alpay, Ali Bulaç, Ahmet T. Alkan,Nuriye Akman, Lale Kemal ve Mustafa Ünal tutuklandı. İhsan Duran Dağı ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu Seyit Kılıç, Bayram Kaya, Cihan Acar, Bünyamin Köseli, Emre Soncan, Mustafa Erkan Acar, Cemal Azmi Kalyoncu, Abdullah Kılıç, Habip Güler, Cuma Ulus, Hanım Büşra Erdal, Hüseyin Aydın, Haşim Söylemez, Ali Akkuş, Yakup Çetin, Ufuk Şanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

AYRINTILAR GELİYOR...
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku