Gündem:
SEN BOĞULMA HOCAM, ONLAR SENİN GÖZYAŞLARINDA BOĞULSUN!
SEN BOĞULMA HOCAM, ONLAR SENİN GÖZYAŞLARINDA BOĞULSUN!

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rennan Pekünlü, bugün son dersini vermek için kürsüye çıktı. Rennan Pekünlü’nün kürsüye çıktığı sırada “Rennan Hoca yalnız değildir” sloganları atıldı. Sloganlar nedeniyle duygusal anlar yaşayan Rennan Hoca, gözyaşlarına hakim olamadı. Rennan Hoca’ya destek verenler salonu doldurdu.

Rennan Hoca, bugün “Evren ve Evrim” konulu son dersini verdikten sonra 4 ay 10 günlük infazını çekmek üzere Foça açık cezaevine girecek. Rennan Hoca'nın öğrencileri, kamuoyunu Prof. Pekünlü’nün cezaevine girmeden önce gerçekleştireceği son derse davet etmişti. Yapılan açıklamada, “Rennan Pekünlü hocamız, AKP'nin gerici operasyonunun bir parçası olarak yürütülen hukuksuz dava süreci sonunda 2 yıl 1 ay hapse mahkum edildi. Hayatı aydınlanma mücadelesiyle geçen Rennan Pekünlü, 27 Kasım Perşembe günü (Bugün) 10:00'da Bornova Büyük Park Evlendirme Dairesi'nde ‘Evren ve Evrim’ konulu son dersini verecek. Öğrencileri de yanında olacak” denilmişti.



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku