Gündem:
SENİ ATATÜRK'ÜN PARTİSİNE ALANA DA, SANA DA YAZIKLAR OLSUN!
SENİ ATATÜRK'ÜN PARTİSİNE ALANA DA, SANA DA YAZIKLAR OLSUN! 

İhsan Özkes'ten sosyal medyayı ayağı kaldıran Atatürk tweet'leri

CHP'den istifa eden eski bağımsız milletvekili İhsan Özkes, Twitter'da Atatürk ve CHP'yi hedef alan Tweet'leriyle tepki çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olduktan sonra seçilen ve daha sonra partisinden istifa eden İhsan Özkes Twitter'da Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef aldı. Özkes, eski partisini söyle eleştirdi;

"CHP'yi değil adaylığını açıklayanlar Türkiye bir araya gelse kurtaramaz. CHP iflah olmaz. CHP'deki kavga CHP içinde iktidar olma kavgasıdır. CHP'liler 'Önce Türkiye' sloganlarında samimi iseler, CHP'yi kapatsınlar, kimi CHP'lilerin yararlanması dışında CHP'nin bu ülkeye yararı yok. Atatürk bugün yaşasaydı ilk işi herhalde CHP'yi kapatmak olurdu, aksi halde sirozdan değil CHP'nin bu haline kahrından ölürdü."

İşte o Tweet'ler;




Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku