Gündem:
SİNAN ÇETİN YANDAŞLIĞI İYİCE İÇSELLEŞTİRMİŞ!
SİNAN ÇETİN YANDAŞLIĞI İYİCE İÇSELLEŞTİRMİŞ!

Sinan Çetin: "AK Parti'ye yapılan muhalefetten ötürü tiksiniyorum"


AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV'deki Esra Elönü'nün sunduğu "Arafta Sorular" programına katılan yönetmen Sinan Çetin, AKP'ye muhalefetten tiksindiğini söyleyerek "Adımız Osmanlı olarak devam etmeli" dedi.

"Türkiye'nin adının Osmanlı olarak devam etmesini isterdim. Sözlerim gericilik olarak düşünülmesin, tam tersine devrimci konuşuyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti, tüm zenginliklerimizi kapsamıyor" diye konuşan Sinan Çetin, "Sosyal devlet, sosyalizmin kapitalizmin içine ajan olarak girmesidir" ifadelerini kullandı.  Çetin programında devamında AKP hayranı "olmadığını" ama AKP'ye muhalefetten "tiksindiğini" şu sözlerle ifade etti:

"Ben AK Parti hayranı değilim. Ama ben AK Parti'ye yapılan muhalefetten ötürü tiksiniyorum. Sadece karşı tarafa baktığımda o kadar karanlık ki bu tarafta ki aydınlığı tercih ediyorum."


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku