Gündem:
ŞİŞLİ BELEDİYESİNE SİLAHLI BASKIN, BAŞKAN YARDIMCISI AĞIR YARALI!
ŞİŞLİ BELEDİYESİNE SİLAHLI BASKIN, BAŞKAN YARDIMCISI AĞIR YARALI!

Şişli Belediyesinde imardan sorumlu belediye başkan yardımcısı Cemil Candaş başından vuruldu.

Şişli Belediyesi'nin Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan yeni binasında saat 15.30 sıralarında 4-5 el silah sesi duyuldu. Makamında silahlı saldırıya uğradığı belirlenen ve başından vurulan Cemil Candaş, ağır yaralı olarak Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Görgü tanıklarına göre, 2 kişi olduğu iddia edilen saldırganlar yakalanarak binanın arka kapısından çıkarıldı. Olay sırasında binada görev yapan personel şok geçirirken, bazı çalışanlar gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren ve bayılan çalışanlara belediye önünde hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.

Polis ekipleri ve belediye zabıtalarınca önlem alınan ve güvenlik çemberine alınan binada olay yeri ekipleri incelemelerine devam ediyor.İki saldırgan sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.




Şişli Belediyesi imardan sorumlu başkan yardımcısına odasında silahlı saldırı düzenlenmesiyle ilgili olarak 2 kişi yakalandı. Ardahan doğumlu Serdar Şif (29) ve Şenol Şahin (36) in adli suç kaydı yok.


Saldırganlardan birinin güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildiği de Şişli Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Tekin tarafından belirtiliyor.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku