Gündem:
'SÖZDE BALYOZ' BİR ŞEHİT DAHA ALDI: 'AMİRAL CEM AZİZ ÇAKMAK'
'SÖZDE BALYOZ' BİR ŞEHİT DAHA ALDI: 'AMİRAL CEM AZİZ ÇAKMAK'

Amiral Cem Aziz Çakmak hayatını kaybetti. Balyoz davası sanığı olarak tutukluyken yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele eden Çakmak, bugün sabah saatlerinde gözlerini yumdu.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Ankara'da hayatını kaybeden Amiral Cem Aziz Çakmak için bugün saat 16:00'da GATA'da askeri tören düzenlenecek. Askeri uçakla İstanbul'a getirilecek Çakmak için yarın öğlen namazını müteakip Selimiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

KANSERE YAKALANINCA TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Balyoz davasında tutuklanan Çakmak, cezaevinde kanser hastalığına yakalanmış ve tedavi sürecinde tahliye edilmişti. Çakmak tahliyesini “3 yıldır elimden bir kumpasla alınan özgürlüğümün bir tümörle geri verilmesi ne acı” sözleriyle değerlendirmişti. Çakmak yeniden görülen Balyoz davasında beraat etmişti. Ancak kanser hastalığı günden güne ilerleyen Çakmak, bir süredir hastanede verdiği yaşam savaşını kazanamadı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku