Gündem:
SÜHEYL BATUM: 'AYRI PARTİLERDE DEĞİL BİR ARADA OLMALIYIZ'
SÜHEYL BATUM: 'AYRI PARTİLERDE DEĞİL BİR ARADA OLMALIYIZ'

Ulusal Kanal’da Sabahattin Önkibar’ın sunduğu ve Birgül Ayman Güler, Doğu Perinçek ve Süheyl Batum’un katıldığı Gündem Özel programında Süheyl Batum ‘oyunu bozmak için ayrı partilerde değil bir arada olmalıyız’ diyerek geniş kapsamlı bir çağrıda bulundu.

Batum bu çağrısında Emine Ülker Tarhan, Metin Feyzioğlu, Ümit Kocasakal, Tayfun İçli gibi önemli isimlerin bir araya gelerek güçbirliği yapması gerektiğinin altını çizdi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mehmet Kaya 9 yıl önce

Çok basit Süheyl bey,Anadolu Partisine katılıp üye olun, o zaman ayrı partilerde değil bir arada olursunuz,

Misafir Avatar
Murat Gülersoy 9 yıl önce

süheyl batum, metin feyzioğlu, ümit kocasakal gibi isimleri anadolu partisi'nde görmeyi isteriz.

Misafir Avatar
KEMAL ÇOKAK 9 yıl önce

süheyl hocamin önerisini benimsemeyecek kim var. ancak bu birlikdelik milletin sevip saydiği taktir ettiği bir liderin etrafinda toplanilarak olmali.ya emine ülker tarhan, veya, hasan basri özbey veya süheyl batum hocanin etrafinda toplanilarak yapilmasindan yanayim. başka bir seçenekin benimsenmeyeceğini düşünüyorum

Misafir Avatar
Mehmet Kaya 9 yıl önce

Bir arada olmak istiyorsanız,gidin yanına.

Misafir Avatar
ahmet demirel 9 yıl önce

böyle değerli̇ i̇si̇mleri̇ anadolu parti̇si̇ çatisinda göermekten onur duyariz

Misafir Avatar
mehmet kemal korkmaz 9 yıl önce

süheyl batum bu ülke de birliktelik olmaz.emine ülker gelecekte sadece türk kadınlarının değil ortadoğulu kadınların da hayranlıkla izleyeceği bir lider olacaktır

Misafir Avatar
mine 9 yıl önce

emnine hnm.kandırılmıştır.gençleri bile olmayan bi parti başkanıdır!bunu görmeli ve "söz konusu vatansa.."diyenlerle güçbirliği yapmalı!

Misafir Avatar
CEM KARACA 9 yıl önce

lafla peyni̇r gemi̇si̇ yürümüyor sayin hocam ! icraaat gerek icraaat, ekranlarda çıkıp çıkıp konuşuyorsunuz. ama haydi gel iş başına işte sana meydan. elini taşın altına koyma noktasında yoksunuz. evet vatan da birleştik vatan partisinde mücadeleye devam. bu noktada irade gösterin artık. öyle lafla sözle zaman geçirmeyelim. konuşalacak şeyler çok çok fazla konuşuldu artık. icraaat icraat başka yok.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku