Gündem:
SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ BOŞALTILMAMALIYDI!

DESTİCİ: 'SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ BOŞALTILMAMALIYDI!'

Destici, "Evinin bahçesini koruyamayan, evinin içini de koruyamaz" dedi.

Yanında parti yöneticileriyle birlikte 'Şah Fırat' operasyonunu yapan birliklerin giriş yaptığı Mürşitpınar'da inceleme yapan Mustafa Destici, nöbet tutan askerlerle görüştü. Gazetecilere yaptığı açıklamada Süleyman Şah Türbesi'nin boşaltılmasını eleştiren Destici, şunları söyledi:

"Evinin bahçesini koruyamayan evinin içini de koruyamaz. Bunun kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Suriye toprakları içerisindeki Süleyman Şah Türbemiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yaptığı bir operasyonla boşaltıldı. Oradaki askerlerimiz ve emanetler sandukalarla birlikte Urfa’ya getirildi. Suriye Eşmesi'nde Süleyman Şah Türbesi için yeni bir arazi askerlerimiz tarafından çevrildi ve yeni Süleyman Şah Türbesi'nin orada kurulacağı, sabah Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasıyla tüm Türkiye bunu öğrenmiş oldu. Siyasi bir iktidar karar almıştır. Biz bu kararın doğru olmadığını, yanlış olduğunu söylüyoruz ve ifade ediyoruz. Türkiye sınırları dışarısındaki tek toprağımız olan Süleyman Şah Türbesi'ni ne pahasına olursa olsun asla boşaltmamalıydık."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku