Gündem:
SULTANAHMET PATLAMASININ DÜĞÜMÜNÜ BU YAZIYI OKUYARAK ÇÖZEBİLİRSİNİZ!
SULTANAHMET PATLAMASININ DÜĞÜMÜNÜ BU YAZIYI OKUYARAK ÇÖZEBİLİRSİNİZ!

Vatan Partisi Ulusal Strateji Merkezi İstanbul Başkanı Soner Polat, bugün İstanbul İl Merkezi’nde yaptığı açıklamayla Suriye’de bulunan IŞİD tünellerindeki İsrail izlerine ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi. 

Polat’ın açıklaması şöyle:

İstanbul USMER Başkanı Em. Tümamiral Soner Polat: "SURİYE TÜNELLERİNDE İSRAİL İZİ"

Öncelikle şu hususu açıklıkla ifade etmek istiyorum ki DAEŞ(IŞİD), ABD ve İsrail tarafından müştereken yaratılmıştır. CIA ve MOSSAD tarafından Ürdün’deki özel ve gizli bir üste ABD ve İsrail’in elit özel birlikleri tarafından eğitilmiş, finansmanı Suudi Arabistan ve Katar tarafından sağlanmıştır.


DAEŞ’İN ABD VE ÖZELLİKLE İSRAİL’E YÖNELİK TEK BİR EYLEMİ VAR MI?

DAEŞ’in İsrail ve ABD’ye yönelik tek bir eylemi yoktur. İsrail Hava Kuvvetleri çeşitli kereler Suriye Ordusu ve Hizbullah hedeflerini DAEŞ’i korumak maksadıyla vurmuştur. DAEŞ teröristleri İsrail sağlık kuruluşlarında tedavi görmüş ve bu ülkeden lojistik destek almıştır.

KANITLAR NELER?

Vatan Partisi’nin başlangıçtan itibaren dile getirdiği bu konu zaman içinde TSK, ABD resmi kurumları ve BM tarafından çeşitli rapor ve demeçlerle teyit edilmiştir.

TSK, 31 Temmuz 2015 tarihinde Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar’a aktardığı bilgide, “IŞİD’i yaratan ve büyütenin Batı istihbarat örgütleri olduğunu, Suriye sınırında Kürdistan kuşağı inşası hedefinin İsrail’in emperyal bir projesi olduğunu” beyan etmiştir.

Birkaç gün TSK’nın basına servis ettiği bilgi notunda Silopi’de girilen her evde MOSSAD akıl ve zihniyetini yansıtan El Yapımı Patlayıcıların (EYP) yerleştirildiği ifade edilmiştir.

ABD Savunma İstihbarat Teşkilatı, “IŞİD’i ABD’nin büyüttüğünü” itiraf etmiştir. Ayrıca BM Golan Bölgesi Ateşkes Gözlem Gücü, İsrail ile IŞİD arasındaki örtülü ilişkileri resmi raporuna yansıtmıştır.

ULUSAL KANAL ŞAM MUHABİRİNİN ATEŞ HATTINDA ÖNEMLİ TESPİTİ!

Ulusal Kanal Şam Muhabiri Mehmet Kıvanç, Halep bölgesindeki askeri durumu inceleme çalışmalarında ilginç ve dikkat çekici bir durumu tespit etmiştir. DAEŞ’in kazdığı tünellerdeki tahkimat ve betonlama teknikleri İsrail’in Filistin’de sınır hattı boyunca yaptığı tünellerle büyük bir benzerlik göstermektedir. Bu tüneller taktik olarak önemli hedefleri alttan havaya uçurmak, operatif olarak sınır hattı çekmek için kullanılmaktadır.

Halep’in kuzeyinden Türkiye sınırına kadar IŞİD’in benzer tüneller kazmış olması kuvvetle muhtemeldir. Türk istihbarat birimlerinin bu yönde çalışma yapmasında fayda mütalaa edilmektedir.

İşin daha da ilginç boyutu, sözde IŞİD’e karşı tedbir olarak Barzani tarafından Irak’ı bölmek üzere sınır çekmek için hendekler kazılmasıdır. Bağdat yönetimi ve Türkmenler bu durumu şiddetle protesto etmiştir.

SULTANAHMET’TE PATLAYAN BOMBA!

Görüldüğü gibi ipler emperyalist merkezlerin elinde olduğundan, onların izni olmadan DAEŞ’in bir eylem yapması düşünülemez! Sultanahmet terör eylemi açıkça Türkiye’nin ulusal çıkarlarını hedef almıştır.

Bu eylem aşağıdaki hedefleri gerçekleştirmek için yapılmıştır:

***Türkiye’nin PKK ile mücadelesinde zafiyet yaratmak ve onu yeniden müzakere masasına oturtmak; bölücü anayasa ile özerkliğin önünü açmak!

***Korku ve panik duygularını güçlendirerek teslimiyet havası yaratmak!

***Muhalefeti yanlış bir kulvara yönlendirmek!

***Türk turizmini baltalamak ve ekonomiye zarar vermek!

***Ama asıl önemlisi, Türk devletine gözdağı vermek ve Kürt (ABD-İsrail) koridorunu kabule zorlamaktır.

CIA İstasyon Şefi Henry Barkey 4 ay önce, “IŞİD İstiklal Caddesi’nde bomba patlatırsa, ne yapacaksınız?” diyerek Türkiye’yi tehdit etmiş, gölge CIA STRATFOR ve CFR, “2016 yılının Türkiye için çatışmalarla geçeceğini” beyan etmişti!

Alman turistlerin hedef alınması, denge politikaları izleyen ve Avrasya ile yakınlaşma eğilimine giren Almanya devletine mesaj niteliğindedir.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku