Gündem:
SURİYE ile İŞBİRLİĞİ YAPALIM, TÜRKİYE'de BOMBALAR PATLAMAZ!
TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPAN HER HÜKÜMETİ TÜRK MİLLETİ YIKACAKTIR!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, önceki gün Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde gerçekleşen ve 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan kanlı terör eylemini Ulusal Kanal’a değerlendirdi.

Perinçek’in açıklamaları şöyle:

IŞİD DİYE BİR ŞEY YOK
IŞİD, AMERİKA VE İSRAİL’İN KULLANDIĞI YAFTADIR

Öncelikle hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine, çevrelerine, bütün milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralanan kardeşlerimizin bir an önce iyileşmesini diliyoruz.

IŞİD diye bir şey yok. IŞİD’in arkasındaki kuvvete bakalım. IŞİD dediğiniz zaman Amerika ve İsrail’i gizlemiş oluyorsunuz. IŞİD bir anlamda Amerika ve İsrail’in yaptığı melanetleri gizlemek için kullanılan bir yafta ama bu olayda dahlinin ne olduğu belli değil. Çok belli olan bir şey var. Olaydan sonra televizyonlara bakıyorsunuz, hep bir ağızdan: “Türkiye’de bir barış cephesi kuralım. PKK/PYD ile Türkiye işbirliği yapsın.” Diyorlar. Yani Türkiye Amerika, İsrail ve PKK ile işbirliğine zorlanıyor. Türkiye PKK/PYD’yi korusun, onların Doğu Akdeniz’e bir koridor açmalarına yardımcı olsun isteniyor. Bu yönde bir kampanyanın başladığı çok açık. Bu kampanya aslında bu kanlı saldırıyı da kimin yaptığını da ortaya koyuyor. Bunu yapanlar PKK’nın, PYD’nin dostları, onları piyon olarak kullanan Amerika ve İsrail olarak gözüküyor. IŞİD dediğiniz zaman ABD ve İsrail korunmuş oluyor. 

PKK’NIN TÜRKİYE’Yİ BÖLEBİLECEĞİ ORTAM YARATILIYOR

Biz Vatan Partisi olarak şu açıklamayı yapmıştık: Türkiye yalnız demokratik yoldan değil silahlı yoldan da bölünüyor. Bir yandan PKK’yı Meclis’in göbeğine oturtuyorlar bir yandan da Türkiye’nin PKK ile mücadele kararlılığını yok ediyorlar ve ABD, Türkiye’yi PKK/PYD ile işbirliğine zorluyor. Böylece PKK’nın Türkiye’yi bölebileceği bir ortam yaratmaya çalışıyorlar. PKK ile işbirliğinin siyasi sonuçları ne? Türk Milleti’ni Anayasa’dan kaldırmak ve Kürdistan’a özerklik. Yani ABD Türkiye’yi yeniden düzenlemek, Kemalist Devrimi ortadan kaldırmak için süreci devam ettiriyor. Bunun için buna bir tek cevap var: Türkiye Cephesi.

TÜRKİYE CEPHESİ KURULMALIDIR

Biz Vatan Partisi olarak diyoruz ki: Bir Türkiye Cephesi kurulmalıdır. Ortadoğu’daki bölücü ve yobaz terörünün arkasında Amerika ve İsrail var. O zaman bir Türkiye Cephesi ABD, İsrail ve onların aleti durumunda olan PKK’ya karşı bir Türkiye Cephesi kuralım. PKK’yı yanına alan, kucağına alan bir barış cephesi Türkiye’yi vurmak için kurulur. O bir ihanet cephesi olur. Onun için CHP’yi bu ihanet içinde yer alan tutumdan vazgeçmeye çağırıyoruz.  Bakın CHP HDP’nin koruyucusu kesildi. Bir eli HDP’de, bir eli AKP’de. AKP’de aynı şekilde hala çözüm sürecinden bahsediyor. Hala PKK ile işbirliğinden bahsediyor. Derhal buna AKP’de CHP’de son vermelidir. ABD ve İsrail’e karşı bir Türkiye Cephesi zorunluluktur. Vatan Partisi Türkiye Cephesi’nin başında yer alıyor. PKK ile el ele veren bir cephe değil, bölücülüğe karşı bir Türkiye Cephesi kurulacaktır.

BÖLGESEL İŞBİRLİĞİNE GİDİLMELİDİR

İkincisi bölgesel işbirliği. Biz buna Batı Asya Birliği diyoruz. Türkiye Suriye, Irak, İran ve Azerbaycan ile işbirliği yaptığı zaman bölgede terör diye bir şey kalmaz. Bölgesel işbirliğine ABD ve İsrail’in verebileceği etkili bir cevap yok. Türkiye’yi kim bölüyor? Terör örgütlerinin arkasında kim var? Artık bunlara açık cevap vermek lazım. Bunlara cevap vermemek ihanettir. ABD ve İsrail planları dışında Suruç’ta patlayan bomba hiçbir yeri uçurmuyor. Bunu net olarak saptayan bir tek Vatan Partisi var. Vatan Partisi zor günlerin geldiğini saptamıştır ve kararlıdır. Bu bakımdan bu süreç Vatan Partisi politikalarını iktidara getirecektir.

PKK İLE AKP VE CHP’Yİ EL ELE TUTUŞTURUYORLAR

Türkiye’ye PKK ile işbirliği yapma dayatması var. Bu Hrant Dink suikastından sonraki kampanyaya benziyor. Bakın suikast oldu ardından 10 yıl geçti, suikastın Amerika merkezli F-tipi Gladyo tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Ama Hrant Dink suikastı nasıl kullanıldı? Bu Suruç olayında da gençlerimiz hayatlarını verdi ama onların umurlarında değil. Onlar bir tek şunu düşünüyorlar: Biz PKK’yı Türkiye’ye nasıl sevdiririz? Biz PKK ile AKP ve CHP’yi nasıl el ele tutuştururuz? Zaten el le tutuşmuş durumdalar. Bunu nasıl kalıcı bir iktidara dönüştürebiliriz? Türkiye’ye şunu diyorlar: “Bakın siz Türk Milleti’ni Anayasa’dan çıkartmazsanız, PKK ile işbirliği yapmazsanız bu terör devam edecek.” Aynı zamanda Türkiye’nin PKK’ya karşı askeri harekette bulunması da bu şekilde tehditle karşılanıyor. Bakın PKK Başçavuşumuzu Adıyaman’da şehit ediyor, öbür yandan Amerika diyor ki PKK ile işbirliği yapın. 

TEHDİDİ KORKMADAN SAPTAYACAĞIZ: “PKK ABD’NİN KARA GÜCÜDÜR

Türkiye tehdidin nereden geldiğini korkmadan saptayacak. Korkarak tehdide çare bulamazsınız. Amerika planlarını yapmış ilan ediyor. Açıkça diyor ki ABD: “PKK bizim kara gücümüzdür.” Amerika PKK’yı stratejik piyon olarak kullandığını bağıra bağıra söylüyor. Bunları görmeden kimse Türkiye’yi savunamaz. Bunları görmeden Atatürk Devrimi’ni, Türkiye’nin güvenini, huzurunu, barışı kimse sağlayamaz.

AKP VE CHP, PKK İLE İŞBİRLİĞİNE DERHAL SON VERMELDİR!

Onun için buradan AKP ve CHP’yi şiddetle uyarıyoruz. Derhal PKK ile işbirliğine son verin diyoruz. Bu yönde atılacak her olumlu adımın yanındayız. Olumsuz değiliz, onların Türkiye’ye kötülük yapmasını istemiyoruz, Türkiye Cephesi’nde yer almasını istiyoruz. Bu bir hükümet meselesidir. Türkiye bir Milli Hükümet ihtiyacı içindedir. Vatan Partisi buna taliptir. O zamana kadar da biz bütün partileri Türkiye Cephesi’nde bulunmaya davet ediyoruz. AKP ile CHP bir hıyanet hükümeti kurma hazırlığı içindedirler. PKK terör örgütünü de hedef alan bir uygulama içinde yer alırlarsa Vatan Partisi bunu destekleyecektir. Bakın Suriye ile işbirliği yapalım, Türkiye’de bombalar patlamaz. Başından beri söyledik, Suriye’yi bölenler Türkiye’yi bölüyorlar. Türkiye’de teröristlerle işbirliği yapan her hükümeti, Türk Milleti yıkacaktır!


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku