Gündem:
SUUDİLER KATİLİ BÖYLE SAKLAMIŞ

SUUDİLER KATİLİ BÖYLE SAKLAMIŞ

ABD medyasına göre, Suudi yönetimi daha önce de ABD'li genç kızı öldüren bir vatandaşlarını da ülkeden kaçırmış.

Kaşıkçı cinayetini işleyen ölüm timine sahip çıkan Suudilerin, bir katili daha gizli operasyonla kaçırdığı ortaya çıktı.

Suudi Arabistan, 15 yaşındaki kızı otomobiliyle öldüren Suudi genci özel jetle ABD'den kaçırdı. ABD, sahte pasaportla kaçırılan gencin iadesi için hukuki süreç başlattı.

21 yaşındaki Abdulrahman Nara, iki yıl önce yaya geçidindeki Fallon Smart'a çarpıp kaçtı. Nara gözaltına alındı. Ancak Amerika'daki Suudi Konsolosluğu, Nara'nın 100 bin dolarlık kefaletini ödeyerek serbest kalmasını sağladı.

Sonrası casus filmlerini aratmadı. Konsolosluk Nara'ya sahte pasaport düzenlendi. Ardından da özel jetle Suudi Arabistan'a kaçırıldı. Amerikalı yetkililer olayı bir buçuk yıl sonra farketti. Nasıl kaçırıldığına dair sorular ise yanıtsız kaldı. Ancak geri getirmek için her şeyin yapılacağı açıklandı. Genç adamın kraliyet ailesiyle ilişkisinin bulunmadığı ifade edildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku