Gündem:
TANAL'dan GARİP ÇIKIŞ: 'BU MİLLETE MÜSTEHAK'

TANAL'dan GARİP ÇIKIŞ: “BU MİLLETE MÜSTEHAK"

24 Haziran seçimleri sona erdi. Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın kazanmasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir çıkış yaptı.

Tanal, vatandaşların; turizm, tarım, Suriyeli sığınmacılar gibi şikayetlerinin olmasına rağmen Erdoğan'a oy vermelerini eleştirdi.

Tanal, kişisel Twitter hesabından, Erdoğan'a oy verenleri sert sözlerle eleştirirken, "Millete müstahaktır" ifadelerini kullandı.

Tanal şunları söyledi:

"1- Bugün fındık fiyatlarına ağlayan Giresun, Ordu'nun %65 oy veriyorsa, turizmin bitmesinden yakınan Antalya %43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden Urfa, Antep, Kilis %51 oy veriyorsa, burda bir sorun var.....

2- Turizmin bitmesinden yakınan Antalya %43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden Şanlıurfa, G.Antep ve Kilis %51 oy veriyorsa, şeker fabrikaları satıldığı için sitem eden Çorum, Yozgat ve Kırşehir açık ara birinci çıkartıyorsa Millete müstahaktır.
İstanbul 3 köprünün garantili geçiş ücreti Şanlıurfalılarda ödüyor.Çoğu İstanbul’a hiç gelmemiş,Köprüyü kullanmıyor.Ancak köprü nedeniyle Akp en fazla oy veren il oluyor..."

İşte Tanal'ın o tweetleri:


 



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku