Gündem:
TATLI RÜYALAR RUBIN-BARKEY KARDEŞLER
TATLI RÜYALAR RUBIN-BARKEY KARDEŞLER

MICHAEL RUBIN’DEN KIŞKIRTMA: “DOĞU PERİNÇEK ERDOĞAN’A SUİKAST YAPACAK


Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Ferit İlsever, bugün partisinin İstanbul İl Başkanlığında ABD'li Michael Rubin’in “Perinçek grubu Erdoğan’a suikast yapabilir” iddiaları ile ilgili yanıt niteliğinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ferit İlsever’in açıklamaları şu şekilde:

RUBIN – BARKEY KARDEŞLERE İYİ UYKULAR

Henri Barkey’den sonra Michael Rubin… İkisi de ABD’nin Gladyo Merkezi’nin psikolojik savaş görevlileri… 

Türkiye’nin Fırat Kalkanı ile Cerablus’a girmesi üzerine, önce Barkey, “Doğu Perinçek grubu Tayyip Erdoğan’a darbe yapacak” demişti. TSK El-Bab’a ilerledikçe, bu kez Rubin, “Doğu Perinçek Tayyip Erdoğan’a suikast yapacak” yalanını piyasaya sürdü. (diken.com.tr – 18.10.2016) 

Demek ki Fırat Kalkanı’ndan çok rahatsızlar. Öyle rahatsızlar ki, sadece Cumhurbaşkanı’na ölüm tehditleri yağdırmakla kalmıyorlar, Musul Operasyonu’nu bile erkene aldılar. TSK’nın Dabık’ı ele geçirmesine Musul Operasyonu ve Erdoğan’a ölüm tehditleri ile cevap veriyorlar. Rahatsızlar çünkü, Fırat Kalkanı ABD’nin Koridor Planı’nı yerle bir etmiştir. Rahatsızlar çünkü, TSK’nın El Bab operasyonu ile, Suriye ordusunun Halep’i alması sonrasında sıra, ABD’nin “Kara Gücüm” dediği PKK-PYD kantonlarının dağıtılmasına gelecek. Böylece ABD, piyonları ile beraber Fırat’ın sularına gömülecek ve Suriye’nin bütünlüğü sağlanacak. Türkiye’nin bütünlüğüne yönelik tehditler de püskürtülecek. 

Gladyo işte bu yüzden yürütmekte olduğumuz Vatan Savaşı’nı iç cepheden vurmaya çalışıyor. Akılları sıra, Tayyip Erdoğan’a Doğu Perinçek üzerinden yönelttikleri tehditlerle, Onu ABD’ye karşı dik duruştan uzaklaştıracak ve iç cepheyi bölecekler. Tabii bu kışkırtmayla, Vatan Partisi’nin güçlü milli duruşundan duydukları rahatsızlığı da itiraf etmiş oluyorlar. Aklı başında olan herkes görüyor ki, ABD ve gladyo merkezi, savurduğu tehditlerle Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı’nı, hedef alacağı bir numaralı kuvvet olarak ilan etmektedir. 

Rubin darbe girişiminden önce sevinçle Türkiye’de darbe olacağını iddia etmişti. 15 Temmuz gecesi rezil oldu. Barkey ise, İstanbul Büyükada’dan izlediği darbe girişiminin başarısız olduğunu görünce 16 Temmuz günü İstanbul’dan kaçtı. Rubin’in daha sonra yaydığı “Kasım’da yeni darbe olacak” fısıltısı, Vatan Partisi tarafından açığa çıkartıldı. Yine çark etti, “Ben öyle bir şey demedim” dedi. Yalan üstüne yalan, kışkırtma üstüne kışkırtma. Şimdi de “suikaste” terfi etti. 

12 Mart’ta, 12 Eylül’de hiç olmazsa, “Bizim oğlanlar yaptı” diyorlardı. Şimdi ise, pek “oğlan” kalmamış olacak ki “darbeyi” hayatı boyunca darbelerle mücadele etmiş olan Doğu Perinçek’e yaptırıyorlar. Ya da 2000’li yıllarda keşfettikleri “asimetrik savaş” yapıyorlar. Gerçekte bu savaşı bile yapamıyorlar. Çünkü asimetrik savaş yapacak piyonları da kalmadı. “Vekalet Savaşları” da duvara dayandı.

2008’de yine “darbe yapacak” yalanıyla içeri tıktığınız Doğu Perinçek ve arkadaşları, Silivri duvarlarını yıkarak ve kumpaslarınızı başınıza çalarak çıktılar. 12 Mart’ı, 12 Eylül’ü siz yaptınız. Darbe ise işte son darbe bu; Ergenekon-Balyoz vb. operasyonları… Darbeyi ABD emperyalizmi yapar. Ve önce Doğu Perinçek ve partisini hapislere tıkar. 70 yıllık “Küçük Amerika” tarihimizin gerçeğidir bu. Şimdi bu tarih kapanıyor. 15 Temmuz’da yapamadınız, şimdi hiç yapamazsınız. 

Türkiye;  Cumhurbaşkanı, hükümeti, TSK ve Vatan Partisi ile, millet ve devlet olarak dimdik ayakta. 

Rubin ve Barkeylere düş kurmak kalıyor. Tatlı rüyalar Rubin-Barkey kardeşler…


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku