Gündem:
TECAVÜZCÜLERE KARATECİ ŞOKU

TECAVÜZCÜLERE KARATECİ ŞOKU

Denizli'de, üniversite öğrencisi iki genç kız 22 dakika arayla kaçırılmak istenildi. İddiaya göre tecavüz için kaçırılmak istenilen kızlardan ilki karateci çıktı ve zanlılara kafa attı. Kaçırma girişimi başarısız olan zanlılar bu kez başka bir üniversiteli kızı zorla arabaya bindirmek istediler. Kızın çığlıkları üzerine vatandaşlar araca yönelince iki zanlı araçla kayıplara karıştı. Olayın ardından polisin başlattığı çalışma sonrası iki kişi Burdur'da yakalandı.

Olay, geçen pazar günü saat 04.30'da, Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi öğrencisi 24 yaşındaki G.T. adlı genç kız, arkadaşlarında sınavlara çalıştıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. İddiaya göre, 6005 Sokak'tan geçen G.T.'yi gören bir otomobildeki iki kişi, genç kızı kaçırmak istedi. Cem K.'nın (24) kullandığı, plakası sökülmüş otomobilden inen işsiz Oktay K. (24), G.T.'yi ellerinden tutarak zorla araca bindirmek istedi. Karate bilen G.T., kendisini savunarak zanlı Oktay K.'ya tekmeyle vurdu, ardından kafa atarak elinden kurtuldu. Genç kızı bırakıp panikle otomobile dönen Oktay K. ile arkadaşı Cem K. kaçtı. İki zanlı bu kez saat 04.52'de, bu kez, 6083 Sokak'ta yalnız yürüyen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki S.Ş.'yi kaçırmak istedi. Genç kızın yanında durup zorla otomobile bindirmek isteyen iki zanlı, S.Ş.'nin çığlık atmasıyla vatandaşlar araca yönelince yine kaçtı.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku