Gündem:
TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNDEN TAM SAYFA BAŞSAĞLIĞI İLANI

TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNDEN TAM SAYFA BAŞSAĞLIĞI İLANI

Hatice Altun için verilen tam sayfa ilanda Öcalan ile olan bir fotoğrafı da kullanıldı. Hatice Altun 1990 yılında da Öcalan'ı Bekaa kampında da ziyaret etmişti.

İlan şöyle;

“Özgürlük mücadelemizin gelişmesinde inkar edilemez bir yeri ve değeri olan Hatice Ana’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Hatice Ana ve nice analarımızın biz oğulları, kızları üzerindeki emekleri tarihsel önemdedir. Analıkları yepyeni, onurlu bir halkın doğumuyla sınanmış ve anlam kazanmıştır. Kürdistan mücadelesinin sizler gibi anaların emeği; sizlerin yetiştirdiği Kürdistan’ın yiğit çocuklarının kahramanlıkları ve fedakarlıkları üzerinden zaferle taçlanacağına her zaman inandım ve bu inancımı hala korumaktayım. İnancımızın tazelenmesinde gösterdiği katkılardan dolayı minnetlerimi sunuyor, özlemle anıyor; değerli ailesine ve halkımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum.




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku