Gündem:
TGB'den HAMLE: 'OYLARI KURTARMA TİMİ (OKUT)'

TGB'den HAMLE: 'OYLARI KURTARMA TİMİ (OKUT)'

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), yaptığı açıklama ile 24 Haziran seçimlerinde her sandığa bir görevli ya da gözlemci hedefiyle sandık başlarında olacağını ve kullanılan oyları koruyacağını duyurdu.

“Sandıklar geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkıyoruz” sloganıyla başlatılan OKUT çalışmasında TGB’liler pek çok gönüllü vatandaşla birlikte milyonlarca oyu korumak için müşahit ve gözlemci olarak görev alacak.

“Oy mücadelesi, özgürlük mücadelesidir! Koruyamadığın oy senin değildir, oyuna sahip çık!” diyen gençler, seçim öncesi OKUT’ta çalışmaya gönüllü olan vatandaşlarla seçim günü müşahit ve gözlemcinin görevleri üzerine eğitimler yapılacağını söylüyor.

Seçim günü ise oy kullanımı işleminin takibi ve sandık güvenliği için gerekli imkanlar gençler tarafından sağlanacak. tgb.gen.tr’de yayınlanan açıklamaya göre OKUT kampanyasına herkesin katılabiliyor. OKUT çalışmasına katılmak için 0505 818 24 47 numaralı çağrı merkezini aramanız ya da httpss://docs.google.com/forms/d/1nVxzZXD1AcErGCZ14u_XQKTsjCL2OZZBS8p-HfbsLvU/viewform?edit_requested=true linkteki başvuru formunu doldurmanız  yeterli.

“KORUYAMADIĞIN OY SENİN DEĞİLDİR, OYUNA SAHİP ÇIK!”

Açıklamanın devamında ise “Başlattığımız OKUT çalışması ile binlerce gönüllü ile yola çıkıyoruz. Milletimizin anayasal hakkını en temiz ve güvenilir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışacağız. Sandık başlarında şüpheye, şaibeye ve kuşkuya yer vermeyeceğiz. Seçim günü sayım sonuçlarını anlık olarak kuracağımız çağrı merkezinde toplayacak ve elde edilen sonuçları karşılaştıracağız. İtiraz yapılan sandıklardan elde ettiğimiz sonuçları, itiraz başvurularında değerlendirilmek üzere paylaşıma sunacağız. Her vatandaşımız bir oy kullanır ama binlerce oyu kurtarabilir. Binlerce gönüllü vatandaşımız ile sandık başlarında sorumsuz, lakayt görüntülere izin vermeyeceğiz. Koruyamadığın oy senin değildir, oyuna sahip çık!” denildi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku