Gündem:
THY UÇAĞI YANIYORDU
THY UÇAĞI YANIYORDU

THY uçağı alev aldı: "Büyük panik ve tam 173 yolcu ölümden döndü..."

Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı yakıt alımı sırasında alev alınca büyük panik yaşandı.

Türk Hava Yolları'nın TK 587 sefer sayılı yolcu uçağı, Nijerya'nın Kano Mallam Aminu Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etmeden önce yolcularını aldıktan sonra yakıt alımı yaptı.

Nijerya basınında yer alan haberlere göre, yakıt alımı devam ederken uçağın kanadı bir anda alev aldı. Olay büyük paniğe neden oldu. Yolcuların derhal tahliye edildiği olaya itfaiyeler müdahale etti.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtiliyor.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Asiye Yavsan 10 yıl önce

Turk hava yollari dunya siralamasina girmeye basladikca kalitesini dusurdugunu dusunuyorum..surekli ucan biri olarak Bangladesh ucaklarindan cok rahatsiz oldugumu surekli dilegetiriyorum gerek mail yoluyla gerek hostesler araciligiyla ..Ama ne yazıkki hic ilgilenmiyorlar 24 Temuz Tk713 seferinde uçakta sikayet formu hemen,hemen herkez sikayet dilekçesi yazdı...
eski uçaklar kullanılıyor 8,9saat süren yolculukta 6 tuveletin sadece birtanesi çalışıyor,koltuklar kırık,monitörler çalışmıyor,boyle bir uçakta insanlar kendini ne kadar rahat ve güvenli hisedrbilirler sormak istiyorum thy yoneticilerine..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku