Gündem:
THY UÇAĞINDA KILIÇDAROĞLU SKANDALI
THY UÇAĞINDA KILIÇDAROĞLU SKANDALI

Kılıçdaroğlu, THY uçağında 3 saat mahsur kaldı


THY uçağında Kılıçdaroğlu skandalı. CHP liderinin bindiği uçak 3 saat boyunca havalanamadı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi turları çerçesinde İstanbul’daki temaslarını tamamlayarak Ankara’ya dönüşe geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, THY uçağında yaklaşık 3 saat “mahsur” kaldı. THY yetkilileri, Kılıçdaroğlu ve beraberideki heyete önce “trafik yoğunluğu var”, daha sonra da “yakıtımız bitti” bilgisi verildi. 

Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Aytun Çıray, Genel Sekreter Tekin’in de içinde olduğu uçak 13.50’de havalanması gerekirken, önce “trafik yoğunluğu” gerekçe gösterilerek, 15 dakika bekletildi. Tekin ve Toprak, Cumhuriyet’e yaptıkları açıklamada, önce “hava trafiği yoğunluğu” gerekçe gösterilerek bekletildiklerini, daha sonra hiçbir gerekçe göstermeden uzun süre bekletildiklerini bildirdiler. Uçak personelinin daha sonra “yakıtımız bitti” dediğini ve yaklaşık 2.5 saat daha havaalanında bekletildiklerini belirten Gürsel Tekin, yaşananları tam bir “rezalet” olarak nitelendirdi.

'Kasıt var'

Uzun süre yetkililerden bilgi alınamaması üzerine yurttaşların da çaresiz bir şekilde kendilerinden bilgi almaya çalıştığını belirten, bu olayın altında “kasıt” aradıklarını söyledi. Erdoğan Toprak da gecikme nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun genel merkezde saat 15.30’da görüşeceği Finlandiya Meclis Başkanı ile randevusunu iki kez ertelemek zorunda kaldığını söyledi.

3 saatlik bekleyiş

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyetinin bulunduğu uçak 3 saat sonra havalandı.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku