Gündem:
'TSK, TERÖRLE MÜCADELEDE BÜYÜK KAHRAMANLIK VE FEDAKARLIK GÖSTERİYOR'

'TSK, TERÖRLE MÜCADELEDE BÜYÜK KAHRAMANLIK VE FEDAKARLIK GÖSTERİYOR'

Askerlere hitap eden Orgeneral Hulusi Akar; elim helikopter kazasında hayatlarını kaybeden şehitleri rahmetle andı.

Orgeneral Hulusi Akar, TSK’nın her bir ferdinin vatanımızın ve milletimizin güvenlik ve bütünlüğü için 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla terörle mücadelede büyük kahramanlık ve fedakarlık gösterdiğini, devletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin şehit ve gazilerine bir aile samimiyetiyle ve büyük bir onurla sahip çıktığını, başta PKK terör örgütü olmak üzere, tüm terör örgütleriyle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini, bölge halkımızın zarar görmemesi için her türlü dikkat ve duyarlılığın gösterildiğini ve bu mücadelenin en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, Şırnak Şenoba civarındaki kaza-kırım mevkiine giderek incelemelerde bulundu ve daha sonra bölgeden ayrıldı.



DHA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku