Gündem:
TSK'DAN AÇIKLAMA: 'BİR F-16'MIZ DÜŞTÜ'
TSK'DAN AÇIKLAMA: 'BİR F-16'MIZ DÜŞTÜ'

Konuya ilişkin TSK’ nın yaptığı açıklama şöyle;

5. Ana Jet Üs Komutanlığı / Merzifon'dan, 01 Aralık 2014 günü saat 10.49'da, planlı eğitim uçuşu için kalkış yapan 152'nci Filoya ait bir adet F-16 C uçağı saat 12.05'te Merzifon'un 36 km güneybatısındaki Mecitözü / Konaklı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle düşmüş; olayda uçağın pilotu uçaktan paraşütle atlamış ve sağ olarak kurtulmuştur. Pilotun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Gerekli idari ve adli işlem başlatılmıştır.”

ÇORUM VALİSİ: 'PİLOT İYİ, F-16 ENKAZINA ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR'

Çorum Vali Ahmet Kara, uçağın enkazına henüz ulaşılamadığını belirterek, "Uçak düşerken pilot paraşütle atladı sağ salim kurtuldu. Pilota ulaşıldı. Helikopterlerle alındı. Pilotun bir problemi yok. Enkaz şu an aranıyor, bölgede çok sis var şu an. Konaklı Köyü üst taraflarında arama çalışmaları devam ediyor. Bölge biraz yüksekte ama düz bir arazi. Sis nedeniyle arama çalışmalarında zorlanıyoruz. Tabi pilotumuz kurtulduğu için şükrediyoruz. Pilotumuzun sağlık durumunda bir problem yok" dedi.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku