Gündem:
ÜNİVERSİTEDE MEYDAN SAVAŞI
ÜNİVERSİTEDE MEYDAN SAVAŞI

Bir güvenlik görevlisinin üniversiteye dışarıdan sokulan bir silahla yaralandığı iddia edildi. Onlarca öğrenci ise gözaltında...

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde silahta kullanılan taşlı sopalı kavgada yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Olayların ardından Cinayet Büro, Terörle Mücadele Şube ve Olay Yeri inceleme ekipleri üniversiteye gelerek inceleme başlattı.   

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada silahla yaralanan şahıs ile kavgada sırasında yaralanan başka bir kişi hastaneye kaldırıldı. Kavganın ardından kampusa ambulans çağrıldı. Gelen ambulanslarla yaralılar hastaneye nakledildi.

Kavga ile ilgili güvenlik almak ve inceleme yapmak üzere çok sayıda polis kampusa geldi. Terörle Mücadele Şube, Cinayet Büro ve Olay Yeri inceleme ekipleri kampusta inceleme yapıyor.


Çok sayıda polis de kampus çevresinde konuşlandırıldı.

İlk gelen bilgilerde yaralı özel güvenlikçinin kendisine ait olduğu iddia edilen bir silahtan çıkan kurşunla yaralandığı iddia edilmişti. Ancak son gelen bilgilere göre silah üniversiteye dışarıdan sokuldu. Polis şimdi ateş eden kişiyi araştırıyor.





Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku