Gündem:
VATAN'ın ADAYLARI ANITKABİR'de
VATAN’IN ADAYLARI ANITKABİR’E YÜRÜDÜ

Vatan’ın Programı Birlik Ve Bütünlükten Yana

Vatan Partisi, bugün 550 milletvekili adayı ile birlikte 1. Meclis önünde “Vatan Buluşması” gerçekleştirdi.

Binlerce yurttaşın 1. Meclis önüne gelmesiyle Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile etkinlik başladı.

Vatan Partisi Başkanlık Kurulu seçim otobüsü üzerinden yurttaşları selamladı.

Açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk “Öncelikle 23 Nisan Milli Egemenlik Bayramınızı kutluyoruz. Fakat bugün mili egemenlik yok. İktidarda BOP eşbaşkanları, saraylara saklananlar, muhalefette kasetlerle yönetilenler var. Bu milletin egemenliği değil, Atlantik’in egemenliğidir. Türkiye’de çarpışan 2 program var, birisi bölünme programı birisi de Vatan Partisi’nin temsil ettiği birleşme ve bağımsızlık programıdır. 23 Nisan onların bayramı değildir. Dolmabahçe’de yaptıkları 10 maddelik açıklama onların programıdır. Bizim programımız milletin bağımsızlığı ve vatanın bütünlüğünden yanadır.” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Barikatları Yıktık Barajı da Yıkacağız

“Yarın 24 Nisan. Herkeste Obama ne diyecek telaşı var. Soykırım mıdır değil midir?  Vatan Partisi soykırım yalanını çoktan bozdu. Şimdi de başka bir vatan meselesi için mücadele ediyoruz. 26 Nisan’da işgal altındaki 152 adamız için Kuşadası’nda dev bir miting gerçekleştireceğiz. Vatan Partisi olarak söz veriyoruz, ülkemize ve bölgemize barış getireceğiz. Daha önce Suriye’de Beşar Esad’la görüşen heyetimiz Ortadoğu’ya kan ve gözyaşı getirenlere karşı komşularla barışı sağlamak üzere önümüzdeki günlerde İran’a gidiyor. Bunlar şimdiden yaptıklarımız, iktidara gelince neler yapacağımızı siz düşünün. Bugün bu alanda Türkiye’nin namus birikimi, Türkiye’yi yönetecek kadrolar yani Vatan Partisi’nin 550 milletvekili adayı var. 29 Ekim 2012’de barikatları ilk kez burada yıkmıştık, şimdi de barajları yıkacağız. Üreten ve birleşen Türkiye’yi kurmaya geliyoruz.” ve sözlerini sonlandırdı.

Vatan’ın Adayları En Önde

Bolluk’un konuşmasının ardından Anıtkabir’e doğru yürüyüş başladı. Vatan Partisi kortejinin en önünde Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Gazi Erten Acır yer aldı. Kortejde yer alan  İzmir adayları  Hulki Cevizoğlu ve Ümit Zileli, İstanbul adaylarından Avukat Günizi Dizdar, Ankara adayları Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, TRT Eski Başspikeri Mehpare Çelik, Anayasa Mahkemesi önünde adalet nöbeti başlatan Balyoz Kumpasının avukatlarından Şule Nazlıoğlu Erol, Gezi avukatlarından H. Fırat Kayaönü, Adana Milletvekili Adayı Yargıtay Onursal Başkanı Turgut Okyay ve Malatya 1. Sıra adayı Adnan Türkkan dikkat çeken isimlerden oldu. 

Kortejin Anıtkabir’de Mozole ziyareti ve toplu fotoğraf çekimi ardından eylem sona erdi.








Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku