Gündem:
YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?
YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?

Kurak geçen kış aylarından sonra bahar yağmurlarının yüzünü gösterdiği İstanbul’da yağışların Salı gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Özellikle dün sabah saatlerinde sağanak şeklinde başlayan yağışlar Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini sürdürecek. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, etkili olan sağanak yağışların bugün ve yarın da süreceği, gündüz saatlerinde sıcaklığın 18-20 derece olacağı belirtildi.

Yağışların orta kuvvette geçeceğini ifade eden hava tahmin uzmanları, şu bilgiyi verdiler, “Yurt genelinde şiddetli yağışlar olmayacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin güneyi ve Akdeniz Bölgesi’nin doğusu dışındaki tüm bölgelerde hafta sonu aralıklı yağışlar bekliyoruz. Yağmurun Salı günü Doğu Anadolu’da etkisini göstermesini tahmin ediyoruz.

Geçen hafta İstanbul’daki barajların doluluk oranı yüzde 30.09 olarak ölçülürken, bu hafta yüzde 29.12’ye düştü. Yağışlar ile su seviyesinde artış bekleniyor.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku