Gündem:
YEDİKULE'de KORKUTAN HASTANE YANGINI

YEDİKULE'de KORKUTAN HASTANE YANGINI

Zeytinburnu’ndaki Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle  çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Acil servisteki hastalar tahliye edildi, bazı hastalar da ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekipleri duman tahliyesi yaptı. Yangın alevler etrafa yayılmadan söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Kazlıçeşme Belgrat Kapı Yolu Caddesi üzerinde bulunun Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yangın zemin katta başladı. İddialara göre, saat 11.30 sıralarında, jeneratör bölümünün yanında bulunan elektrik panosu alev aldı. Durumu fark eden görevliler durumu itfaiyeye bildirdi. Yedikule ve Zeytinburnu itfaiye grubuna bağlı ekipler yangına müdahale ederek, alevler etrafa yayılmadan söndürdüler.   Hastanenin acil servisi yoğun duman altında kaldı. Burada tedavi gören hastalara ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. Hastalar görevliler tarafından dışarıya çıkarıldı. Bazı hastalar ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin duman tahliyesi yaptı, hastaneye kısa süreliğine elektrik verilemedi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis  soruşturma başlattı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku