Gündem:
YEMİN'DE ERDOĞAN'I ALKIŞLADI, TWITTER'DA BOMBALANDI!
YEMİN'DE ERDOĞAN'I ALKIŞLADI, TWITTER'DA BOMBALANDI!

Erdoğan'ın yemin töreninde yaptığı yeminden sonra Demirtaş'ın Erdoğan'ı ayakta alkışlaması sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Kullanıcılar, Demirtaş için  "Berkin'in ve Ali İsmail'in katilini ayakta alkışladı" yorumunu yaptı. İşte Demirtaş için yapılan yorumlar: 


Barış Atay 
O alkış hiç ama hiç olmadı...

yusuf
 
Tayyip aynı Tayyip, güçlendikçe karakterini dışa daha çok vuruyor. Demirtaş'da Gezi'de Tayip'i koruyan Demirtaş. MHP zaten bu. Helal CHP'ye!

EXCLUSIVE
Selahattin Demirtaş; Berkin Elvan' ın annesini yuhalatan RTE' yi yemin töreni sonrası ayakta alkışladı

Murat İnceoglu ‏
Demirtaş için bundan daha kötü ne olabilir? RT @samiltayyar27: Tebrikler Bahçeli tebrikler Demirtaş...

Barbaros Altuğ
"Sadece bağlama çalan cumhurbaşkanı" sloganını şiar edinip Erdoğan'ı ayakta alkışlayan Demirtaş. Acaba kime karşı idi bu sloganı o zaman?

Ali Çimen
Demirtaş'tan duyulan hayal kırıklığı itirafları peş peşe geliyor. Yahu adam Gezi için 'darbe girişimi' demişti, daha ne yapsaydı yani?

egocentriqe
Demirtaş cılar online mı ? Nasıl da alkışlıyodu demokratik demirtaş...

Onur Caymaz 
Seçimden önceki Demirtaş hayranlarına Şamil Bey'den gelsin. Hepsi adına ben utanıyorum...

Ahmet Gedik
Selahattin Demirtaş nasıl Tayyip Erdoğan'ı alkışladıysa ülkücü arkadaşları da unutmayalım. Oy ve destek verdiler.

Baçaru 
Dün Demirtaş'ı yüceltip,bugün nezaketle gelen alkış için ayaklar altına alamazsınız.Roboski'yi haklılığınıza(?) destek için kullanamazsınız.

Hüseyin Aygün 
Tayyip Erdoğan alkışlanamaz, ondan sadece hesap sorulur, onun elinde Berkin, Ali İsmail, Mehmet, Abdocan, Ahmet, Medeni ve Ethem'in kanı var

DEMİRTAŞ DA CHP'Yİ ELEŞTİRDİ

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise CHP'nin Meclis'te kitapçık fırlatmasını nezaketsizlik olarak niteledi. Demirtaş, şunları kaydetti:

"Kendi bilecekleri iş. Böylesi bir günde protesto veya katılmama gibi bir tavır anlaşılırdır. Parti kararı olarak yapmışlarsa elbette buna saygı duyarız. Ama kitapçık fırlatma nezaket ötesi bir durumdur. Bu normal bir günde yasama faaliyetinde bile yapılsa Genel Kurul adabına uygun bir tutum olmaz. Kaldı ki bir yemin töreni. Halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanı. Beğenmeyebiliriz. Ben de kendisinin düşüncelerini beğenmediğim için adaydım zaten. Ama düşüncesini beğenmek başka, halkın iradesine saygılı olmak başka. Nezaketsiz bir tutum olmuştur."


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku