Gündem:
YİNE HASTANE MAGANDASI
YİNE HASTANE MAGANDASI

Olay, dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Cafer İ., alkol komasına girdiği ihbarıyla çağrılan sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste kendine gelen Cafer İ.'nin taşkınlık yapması üzerine hastane çalışanları özel güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Cafer İ., özel güvenlik görevlilerinden Arif Sapmaz'a kafa atıp yumrukladı.

Hastane polisinin de yetersiz kalmasıyla takviye istendi. Hastaneye çok sayıda polis sevk edildi. Acil serviste etkisiz hale getirilen Cafer İ., hastane polis noktasına getirildi. Burada da polislere ağır hakarette bulunan İ., kelepçe takılarak sedyeyle yeniden acil servise götürüldü. Burada tedavisi yapılan Cafer İ., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmek istendi. Polis otosuna bindirilen Cafer İ.'nin ailesinin isteği üzerine ellerindeki kelepçeler söküldü. Bu kez kendisini sakinleştirmek isteyen babası ve yakınlarına şiddet uygulayan Cafer İ., araçtan indirilerek yere yatırıldı. 5 polisin zor zaptettiği Cafer İ., uzun süre direndi. Kelepçeli olarak tekrar polis aracına bindirilen Cafer İ., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Burnuna darbe alan özel güvenlik görevlisi Arif Sapmaz, Cafer İ.'den şikayetçi oldu. Polise ifade veren Sapmaz, "Ne olduğunu anlayamadım. Doktorların bizi çağırması üzerine olay yerine gittik. Bana bir anda kafa ve yumruk attı" dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mert Yıldırım 8 yıl önce

ne günlere kaldık,

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku