Gündem:
'YUNAN GALİP GELSEYDİ DİYEN DELİYİ ZİYARET ETTİN. SEN de mi ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN?'

"YUNAN GALİP GELSEYDİ DİYEN DELİYİ ZİYARET ETTİN. SEN de mi ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN?"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da Çukurova Belediyesi'nin toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Erdoğan'a "keşke Yunan galip gelseydi" diyen sözde tarihçi Kadir Mısıroğlu ziyareti üzerinden yüklendi.

CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu,Adana'da toplu açılış törenine katıldı. Kılıçdaroğlu'nun burada yaptığı konuşmanın  satır başları şöyle:

"Bugün özel bir gün. Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü. Çanakkale yedi düvele karşı olağanüstü bir mücadele verilmiştir. Çanakkale geçilmez destanı 18 martta yazılmıştır. İstanbul'u işgal etmek istiyorlardı. Başta M.Kemal olmak üzere askerlerimiz izin vermedi. Onları rahmetle şükranla anıyoruz."

“Ordu bir ülkenin onurudur, namusudur."

"Gazi Mustafa Kemal 'taarruzu değil ölmeyi emrediyorum' demiştir. Ne için? Geleceğimizdeki çocuklar için , güzel Türkiye için. Savaş meydanlarından gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir demiştir."

"Yunan galip gelseydi diyen deliyi ziyaret ettin. Sen de mi öyle düşünüyorsun?"

"Ülkemizin üstüne titriyoruz. Bayrağımızın, istiklal marşımızın üstüne titriyoruz. İstiklal Marşı'na kimse laf söyleyemez. Bir deli çıkıp diyor ki keşke Yunanistan galip gelseydi. Erdoğan'a sesleniyorum ziyaret ediyorsun sen de mi aynı görüşü paylaşıyorsun?

"Afrin'de kahraman ordumuzun mücadelesi var"

"Bugün, bir önceki programında Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nı anımsatarak şunları söylemişti:

"Şimdi Afrin'de kahraman ordumuzun mücadelesi var. Eminim bütün annelerin yüreği pıt pıt atıyordur 'Oğlum inşallah sağlık içerisinde mücadeleyi yapar, bayrağı diker ve evine huzur içerisinde döner' diye. Hepimizin ortak arzusu bu. Ama gidiyorsunuz, bir mücadele yapıyorsunuz ve şehitlerimiz oluyor. En son bir binbaşımız şehit oldu. Bütün şehitlerimizi anmak, onları minnet ve rahmetle anmak, şükranlarımızı sunmak hepimizin ortak görevidir."



Cumhuriyet Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku