3.Sayfa:
GÖZÜNE UYKU BANDI TAKARAK 7. KATTAN ATLADI

GÖZÜNE UYKU BANDI TAKARAK 7. KATTAN ATLADI

Şişli'de, ana cadde üzerindeki bir binanın 7. katına çıkan 25-30 yaşlarındaki bir kadın, gözüne uyku bandı taktıktan sonra kendini aşağıya atarak intihar etti.

Olay, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 79 numaralı binada meydana geldi. Saat 17.00 sıralarında, 7 katlı bir binanın 7. katına çıkan 25-30 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kadın, gözüne uyku bandı taktıktan sonra kendini aşağıya attı. Cadde ortasına düşen genç kadın hayatını kaybetti.

Olaya tanık olan vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri cadde üzerinde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

ÜZERİNDEN KISA BİR NOT ÇIKTI

Polisten alınan bilgiye göre, genç kadın intihar etmeden önce kısa bir not bıraktı. Not kağıdı genç kadının üzerinden çıktı.

Olay Yeri İnceleme ekibi de intihar eden kadın üzerinde çalışma yaptı.

İntihar nedeniyle yol kapatıldığı için Cumhuriyet Caddesi'nde uzun araç kuyruğu oluştu.

İncelemelerin ardından, intihar eden kadının cesedi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSTANBUL'da KANLI İNFAZ
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılar...

Haberi Oku