UCUBE

Merhaba değerli okuyucularım,

En sevdiğim eylemlerden biridir yazmak. Ama ülkemizin içinde bulunduğu bu karmakarışık olaylar zinciri içinde neyi neresinden tutacağına karar veremiyor insan. Dünyanın kaç ülkesi burası gibidir acaba? Eminim hiç! Tam bir konuyu ele alırken başka bir olay meydana geliyor. Saniye geçmeden yeni olaylar yaşanıyor. Bütün olanlar da malûm siyasetin karanlık, mide bulandıran seviyesizliğinden kaynaklanıyor.

Ana muhalefetinden, diğer muhalefet partilerine dek hepsi ülkemizin bu kaosa sürüklenmesinde yüzde yüz sorumlu değil midir? 

İktidar partisinden Türkiye kolayca kurtulabilirdi. Yerel seçimlerden başlayarak sen ben kavgasıyla, koltuk hesaplarıyla bizi ilkellik, bölücülük, hırsızlık, her türlü ahlâksızlık, yalancılık denizinde boğan, Atatürk’e ve devrimlerine hunharca saldıran, ülkenin bütün değerlerini yok etme konusunda gözünü kırpmayan eli IŞİD kadar kanlı iktidara mahkûm ettiler.

Eli kanlı iktidar dediğim için kimse kızmasın. Kafa kesen IŞİD ile bu ülkenin aydınlarını mahpus odalarında öldürenler benim için aynı kefededir. Hattâ daha beterdir.

IŞİD’in ne olduğunu zaten biliyoruz. Yaptıkları alenî. Kendilerine Ak diyenlerin ise beyinlerinin içi başka dışı bambaşka. Karanlık zihniyetliler.
Balkonlarda neler için söz verdiler, ama ne rezillikler yaptılar.

Nerede muhalefet?

Atamızın mirası olan orman çiftliğine gerçek garabeti dikiyor bu kişi, yani ucubeyi… Hukuk, "hey be adam dur yapamazsın o inşaatı" diyor. Bu ise "ben anlamam dikeceğim" diyor, ancak muhalefetten güçlü ses çıkmıyor.

Tepe tepe kullandığı Dolmabahçe’ye dil uzatıp “Çirkin” diyor, muhalefet tısss, pısss. Yakında ucube dediği heykel gibi yıkmaya kalkarsa şaşmam.

Kadın gazetecilere seviyesizce hakaret ediyor, ses yok. O gazeteci kim olursa olsun "Aşağılık kadın" demek bir siyasetçiye yakışmaz. Bu hakareti yağdıran da adam olamaz. Siyasetçi hiç olamaz. Ama bu ülkede sağlam muhalefet olmadığından köpeksiz köy bulmuş, çomakla dolanan bir güruh var. 

Şimdi Cumhurun başı olmaya soyundu. Hepimizi kucaklayacakmış.

Hadi oradan!  Geçmişin ne ki geleceğin farklı olsun. 

Bak ne diyor Fransız devrimini düşünceleri ile etkileyen, Cenevreli filozof ve yazar J.J.Rousseau?

"Bir boyunduruk tehlikesi sezmeye göreyim, tehlike ister zorunluluklardan isterse insanlardan kaynaklanıyor olsun, asi kesilirim, daha çok da hırçınlaşırım."



https://twitter.com/GFeyman
https://www.facebook.com/gulgun.feyman.12
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
seyit usta 10 yıl önce

YAZIKLAR OLSUN SU ERKEK KOSTÜMÜ GÌYÌP ERKEK GECÌNEN GAZETECÌLERE... YAZIKLAR OLSUN UGUR MUMCU'NUN KELEMÌNÌ YERDE BIRAKAN METEL DÜSKÜNLERÌNE.. YAZIKLAR OLSUN ÌPEKCÌ'NÌN KATÌLLERÌYLE SAF TUTANLARA.. YAZIKLAR OLSUN METIN GÖKTEPE'NÌN KAMARASINI YERDE BIRAKANLARA.. KISACASI ÜZERÌNDE TAKIM ELBÌSE OLUPTA ÌCINDE ADAM OLMAYAN HERKESE YAZIKLAR OLSUN.. ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN.. KAFANIZI KUMDAN BÌR CIKARIN BÌR BAKIN BÌR KADIN NASIL ERKEK GÌBÌ CIKMIS YAZIYOR...EVET HEMDE ALAYINIZA TAS CIKARTAN.. YAZ... ABLASI YAZ... NE DEMÌSTÌ NAZIM BABA.. "BEN YANMAZSAM.. SEN YANMAZSAN NASIL CIKAR KARANLIKLAR ORTAYA...

Misafir Avatar
AliAtabey 10 yıl önce

Yazınızı 18.30 da okudum yavaş yavaş seçim sonuçları açıklanıyor ve böyle biterse ben CHP nin başına çöreklenmiş olan siyasetçilerin hepsinin gitmesini diliyorum,adam gibi siyaset yapacak insanların göreve gelmesi gerekiyor.Bu arkadaşlar koltuk derdine düşmüş seçmeni düşünen bile yok,adamların umurunda değil kaç seçimdir aynı hikaye ben bıktım onların yüzünü görmekten ha BB ha bunlar gördüğüm zaman sinirlerim bozuluyor.Bu halk daha ne çekecek düşsünler milletin yakasından.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87