HANGİSİ GERÇEK BAHÇELİ?

Kaynak: 3 Haziran 2015 tarihli Milliyet Gazetesi. (http://www.milliyet.com.tr/esad-in-kirli-bir-kopyasi-siyaset-2069049/)

Bugün, partisini AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın hizmetine vermiş durumda. Gel gör ki aynı Bahçeli, 2015 genel seçim sürecinde Kahramanmaraş ve Gaziantep’te gerçekleştirdiği mitinglerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak şunları söylüyor:

“Çaldılar, başörtüsüne gizlendiler. Besmeleyle soygun yapıp, haram havuzunda ıslandılar. Türk milleti böylelerini hiç görmedi. 7 Haziran yaklaştıkça Erdoğan azgınlaşmaktadır. Cumhurbaşkanlığı’ndan fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan, bu makama layık değildir. Siyasetin dibindedir.

Her gün bize sövüyor. Her gün yalan söylüyor. Her gün hakaret ediyor. Peki, kimdir bu gafil, kendisine Cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan? Be hey densiz, bey hey kanun tanımaz, ahlak bilmez; sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda, bizimle ne uğraşıyorsun?

Erdoğan oyundur, yalandır, aldatmadır, tuzaktır, komplodur, riyadır, ihanettir.

Dün bize Kars’tan “Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi” diyor. Halt ettin Erdoğan. Yine çaktın Erdoğan. Yine yanlışa battın Erdoğan.

Erdoğan, sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı, Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın. Ve senin bizim milliyetçiliğimizle ilgili ahkâm kesmen için önce eğilip ayaklar altına aldığın milliyetçiliği kaldıracak kadar onurlu ve haysiyetli olman lazımdır.

Adana’da yakalanan MİT TIR’ları yardım götürüyormuş. Biz Kerkük derken, Erdoğan, Mursi’yle dört parmak hesabı yapıyordu. Biz Türkmenler için yanıp tutuşurken; Erdoğan Peşmerge nifakıyla varil varil petrol anlaşması imzalıyor, sıra gecelerinde çiğ köfteli eğlenceler düzenliyor, Kürdistan diyerek inliyordu.

Erdoğan’ın, model olacağım derken maskara olmasından dolayı Türkiye kaybetmiştir. Erdoğan, gaza gelip, fren tutmayıp kendisini dünya lideri mertebesine koymak isterken Türkiye çaptan ve gözden düşmüştür.

AKP’ye oy vermiş vatandaşım, gel günaha ortak olma. Yıllardır bir umuttur diye AKP’ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. Despot ve tiranlığa özenen 17-25 Erdoğan’a, icazetli ve vesayetli başbakanlık yapan Davutoğlu’na karşı bizimle yürü.”

Şimdi soru şu: Hangisi sahte? Bu konuşmayı yapan Devlet Bahçeli mi yoksa dün böyle hakaretler yağdırdığı Erdoğan’ın hizmetine girmiş şu andaki Devlet Bahçeli mi?

BİLİM ÜRETEMEYİNCE MEYVE SATARSIN

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin AKP’li Rektörü Profesör Nükhet Hotar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üniversitenin tıp fakültesine tanzim satış manavı kurulduğunu duyurdu.

Üniversiteleri tarikat elemanlarına teslim etmekle görevli Erdoğan rektörleri böyledir. Bilim üretmekte nal toplarlar amma ticareti pek severler...

BAKIRKÖY’e CEMEVİ GELDİ

Alevilerin ibadetlerini yapıp Türk kimlikli kültürlerini yaşattıkları cemevleri, ne yazık ki AKP tarafından hep üvey evlat muamelesi gördü. AKP Lideri Erdoğan 21 Haziran 2018 genel seçimleri öncesinde, “Cemevlerinin statüsünü tanıyacağız!” diye söz vermesine karşın, bu sözünü tutmuyor. Hem de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin bu yönde kararları olmasına karşın.

Buna karşın, İstanbul’da CHP’li belediyelerin desteği ile yeni yeni cemevleri açılıyor. Geçen sene Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteği ile ilçede çok değerli bir cemevi hizmete girdi. Bir inanç ve kültür yuvası olarak çalışıyor.

Bu sene de Bakırköy Belediyesi, Yenibosna Metro İstasyonu’na yakın bir yerde cemevini hizmete sundu.

Geçen gün ziyaret ettiğim bu mekan son derece iyi düzenlenmiş. Sadece cemevi olarak değil bir eğitim ve kültür yuvası olarak çalışmaya başlamış bile. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu bu katkısından dolayı kutluyorum.

Alevi-Sünni bütün bölge gençlerinin giderek burayı şenlendirmesini de yürekten dilemekteyim. Biliyorum ki orası bir kardeşlik yuvası olarak çalışacak ve her inançtan, her milletten insanlara hizmet edecektir.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87