HANİ BABANIZDAN GELEN OYUNUZ VARDI YA: 'İŞTE O HAKLA!'

24 Mayıs 2015’te Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun “HDP gerçeği…” başlıklı bir yazı yazdı.

Seçim arifesinde yazılan ve seçimde HDP’nin barajı aşmasına yönelik toplum mühendisliği amaçladığı apaçık olan bu yazı büyük kitlelerce Bekir Coşkun ismi üzerinden hayal kırıklığına ve şiddetli tepkilere neden oldu.

Ben de 25 Mayıs 2015 tarihinde “VATANINIZI SATIR ARALARINA GİZLEYEREK DEĞİL YÜREKLİCE SEVİN!” başlıklı yazımla tepki gösterdim Coşkun’a.  

Coşkun’un, altı maddesinde değişik bakış açıları ile HDP’yi parlattığı, bir maddesinde Vatan Partililerin gazını almaya çalıştığı bu yazısının sekizinci maddesi de aynen şöyleydi:

“Sekiz:
Benim oyumu soracak olursanız, babamdan gelir o:
Oyum CHP’yedir…”

Bekir Coşkun’un bu yazıdan tam 37 gün ve 7 Haziran seçiminden de tam 23 gün sonra bugün yine Sözcü’de yayımlanan yazısının başlığı ise
“CHP nereye?..”

Yazısında, “Kurulan tuzak CHP’ye değil, Türkiye’ye kurulan tuzaktır…” diyor Coşkun.

CHP’nin AKP ile koalisyon yapmaya olan hevesini nihayet farkedebilmiş olan Coşkun’un yazısı şaşkınlık(?), hayal kırıklığı ve öfke içeriyor...

“Bu aşamadan sonra Türkiye’nin kaderi, kırmızı çizgileri atmış, kırmızı plakanın hayali peşinde koşan kontenjandan parti yöneticilerinin mi elinde?…” diye soruyor Coşkun.

Ve ekliyor, “Nereye CHP?..” diye.

“AKP ile bir gün bile yapılan ortaklıktan sonra, 13 yılda AKP’nin yaptığı tüm yıkımlar onaylanmış sayılır…” diyen Coşkun “Hırsız ülkeyi yönetemez” derken, şimdi nasıl “yönetebilir” diyeceksin?” diye soruyor muhatabına(!).

Muhtemel koalisyonla “Tüm hırsızlık dosyaları kapanmış, söylenen ve yazılan tüm muhalefet söylemleri yalanlanmış, tüm hukuksuzluklar aklanmış olacaktır” diyor Coşkun.

“Beş sene meydan meydan gezip “Hırsızlar ülkeyi yönetemez” dedikten sonra… Şimdi milletin vermediği iktidarı, sandalye eksiklerini tamamlayarak AKP’ye nasıl geri vereceksin CHP?..”
diye soruyor şiddetle. 

“Ne hakla?..”
diye soruyor.

Cevabı ben vereyim:

Sizin verdiğiniz hakla sayın Coşkun... 

Hani, babanızdan gelen oyunuz var ya;
işte tam o hakla!



https://twitter.com/drtayfunbudak
https://www.facebook.com/tayfun.budak.790
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Judge 9 yıl önce

Daha ne denirki...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87