İLK KEZ

Koç Ergin Ataman maçtan önce "İlk maçı kazanmak herşeyi çözmez, kaybetmek de herşeyin sonu değil" demişti. Ama İtalya'yı 1 basketle de olsa 89-87 yenerken bir çok güzelliği birlikte yaşadık.


En önemlisi yarım yüzyıldır yenemediğimiz bir takımı böyle önemli bir turnuvada yenmek takıma ciddi bir özgüven ve gurur sağladı.

İkincisi düşük sayılı maçlarda iyi savunma yaparak maç kazanan bir takımken ilk yarıda elli, toplamda doksan sayı bandında atarak hücum da edebildiğimizi gördük.

Üçüncüsü bu sayı bolluğu Bobby Dixon 20'de 4' lük kötü bir performans göstermişken geldi.

Dördüncüsü bu seviyede oynadığımız maçlarda ilk kez boyalı alanı domine ettik ve ribauntta rakibi yendik.

Beşincisi yıldızı olmayan ama topu iyi paylaşan takım olarak çok yüksek sayıda asist yaptık.

Bunların hepsi bazı sorunların üstesinden geldiğimizi gösteriyor.

Ancak Ataman'ın dediği gibi henüz çok yolumuz var . Üstelik çok dar bir kadroyla oynuyoruz ve turnuvanın ölüm grubundayız.

Dileriz ilerleyen maçlarda yorgunluk kaynaklı bir düşüş görmeyiz. Tersine hergün daha anlaşmış bir takım olarak rakiplerin hakkından geliriz.


https://twitter.com/rtkala

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87