KADER ve GAYRET

Bugün CHP içinde hayli popüler bir milletvekili arkadaşımla görüşüyorum. 

Ben eleştirince “daha ne yapalım yani” diye soruyor bana!

Daha ne yapalım?

Üç sorum var sadece:

1) Kardeşim önce ve ivedi olarak Anayasa Mahkemesine gidip sonra topunuz istifa ederek sine-i millete dönüp hükümeti erken seçime zorlayabiliyor musunuz? 

2) Ümit Kocasakal’dan Umut Oran’a kadar, halkın istediği, takdir ettiği, güvendiği, geçmişi temiz, işinin ehli, hak, hukuk, laik Cumhuriyet ilkelerine bağlı, plan, proje, ekip ve düşünceleriyle halkı heyecanladırabilecek insanları bu saçma delege sistemini çöpe atarak listeye yazabiliyor musunuz? Kılıçdaroğlu’nu o koltuktan kaldırıp, bu insanlarla kurultaya gidebiliyor musunuz?  

3) Hepar’dan DSP’ye, Vatan’dan DP’ye kadar herkesle konuşup bir çatı altında toplanmak uğraşı vermeye, il-il, ilçe-ilçe, köy-köy gezmeye, halka projeleri anlatmaya hazır mısınız?

Şu an sadece bir avuç CHP’li görüyorum cengaver gibi savaş veren.

Bir elin parmakları kadar da MHP’de. 

Bu çabayı gösterin eleştirmeyelim.

İmkansız mı?

Samsun’a ayak basan Atatürk’ün gördüğü Türkiye manzarası daha mı iyiydi?

Kader gayrete aşıkmış!

Çaba, çaba!

Biraz da izan...



https://twitter.com/kboztepe
https://www.facebook.com/kaya.boztepe

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87