Kadın:
KADIN ASKERLER DENİZE İNDİ
KADIN ASKERLER DENİZE İNDİ

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 4’ü kadın olmak üzere 16 personel, Boğaziçi Köprüsü’nden Türk bayrakları açarak iniş yaptı.

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı bünyesinde Dağcılık Timleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Boğaziçi Köprüsü’nden ilk olarak dağcılık timi 8 Mart Kadınlar Günü için pankart ve 10 metre genişliğinde, 20 metre uzunluğunda Türk bayrakları açıldı. Açılan bayrakların ardından köprünün ana emniyet noktalarına kurulan tesisler sayesinde, özel dağcılık malzemeleriyle emniyetli bir şekilde 4 kadın jandarma 64 metrelik inişini sorunsuz olarak tamamladı. İnişini tamamlayan kadın jandarmaları denizde, jandarmaya bağlı botlar karşıladı. Kıyıya ulaşan kadın jandarmalar Astsubay Çavuş Yasemin Yalçıner Öngün ve Kıdemli Çavuş Hatice Özbek özel olarak 4 haftalık bir eğitimin ardından bu etkinlikte rol aldıklarını ve herhangi bir heyecan yaşamadan inişlerini sorunsuz olarak tamamladıklarını belirtti.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

PERU YANGIN YERİ
Peru’da, Cumhurbaşkanı Pedro Castillo'nun 7 Aralık’ta Kongrede görevinden azledilip cezaevine gönderilmesinin...

Haberi Oku