KILIÇDAROĞLU'na MEKTUP!..

Sayın Kılıçdaroğlu,

Size bu mektubu yazarken çok düşündüm.

Yazsam mı, yazmasam mı?

Dikkate alınır mı, alınmaz mı?

Çünkü size ulaşmak, randevu almak için çok uğraştık, fakat programınızın yoğunluğu nedeniyle bir türlü size ulaşamadık. O nedenle de bu talebimizde ısrarcı olmadık. 

Fakat yerel seçimlere pek bir zaman da kalmadı…

O nedenle yazmam, fikirlerimizi size ulaştırmam lazımdı. Bu duyguyla düşüncelerimizi ve siyasete bakış açımızı sizlere aktarmak istedik. Ayrıca burada yazacaklarım sadece beni ya da yakın çevremi temsil etmeyecek, yüklendiğim misyonun da sesi olacak. Öyle ki bu mektup ve taleplerimiz sizlerin bir türlü duymadığı sessiz çığlığın haykırışı olacak.

Zira bizler milletvekilliği seçimlerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü çevre, sağlık, insan hakları, kadın, çocuk kısacası toplumun her kesimini ilgilendiren sorunları meclis kürsüsüne taşıyan ve en yüksek sesle haykıran partinizin kadın milletvekilini, yani Türkiye’nin kara kızını tekrar aday olarak göremedik. Üstelikte ön seçimle vekil seçilmişti ama tekrar aday gösterilmedi.

Şimdi geldik yerel seçimlere... Az da olsa umut beslemek istiyorum. Oy veren seçmenler olarak buna hakkımız vardır diye düşünüyorum. Taleplerimizin kıymetli olduğunu umuyorum.

Sayın Kılıçdaroğlu, aslında yazacak ve size aktaracak çok şeyler var ama buna sayfalar yetmez.

O nedenle direkt olarak konuya girmek istiyorum. Bizler yani kadınlar Beşiktaş Belediye Başkanlığı makamında halkın vekili Sayın Gülay Yedekçi’yi görmek istiyoruz.

Peki, neden Gülay Yedekçi’yi görmek istiyoruz?

Çünkü yanında koruma olmadan çarşıda, pazarda tek tek dolaşıp esnafın çayını içip, derdini dinleyecek bir siyasetçi…

Sadece sorunları dinleyen değil çözüm üreten bir siyasetçi…

Cesur ve halk için çalışmayı misyon edinmiş, iyi bir akademisyen…

İyi bir anne, iyi bir arkadaş ve halkın derdine bir telefon kadar uzak, yüreklere dokunan, kendisi ufak tefek ama yüreği kocaman bir abla…

Kısacası halkın içinde ve halktan biri Gülay Yedekçi…

Eminim ki makam kapısı da halk için ardına kadar açık olacaktır.

Bizler işte böyle başkan adaylarının gösterilmesini istiyoruz, bekliyoruz. Umarız bizlerin bu talebi sizin yüreğinizde de karşılık bulur ve Beşiktaş’a Gülay Hanım başkan olur.

Saygılarımı sunarım.

Hüzün Yücel

https://twitter.com/huzunyucel
https://www.facebook.com/huzun.yucel

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87