KISKANÇ DIŞ MİHRAKLAR!..

‘Allah’ın yer yüzündeki gölgesi’, ‘kuşkusuz her şeyin doğrusunu bilen’, ‘Jinekoloji’den eğitime, şöförlükten ekonomiye kadar her konuya vakıf büyük dünya liderimiz’, “onların doları varsa bizim de Allah’ımız var” dedi. Oysa Allah ile kur arasına girilmez! Kaldı ki dolarcılara sordum, onların da Allah’ları varmış. 

“Tayyip Erdoğan, gözünü milletin yastığının altına dikti” diyor bazı utanmazlar. Ben orada pek bir şey kaldığını sanmıyorum. Milletin yastığını yorganını bırakıp “şimdi halkın bir tarafına koyacağız” diyen yandaş inşaatçı Cengiz, mütevazı gazeteci maaşlarından arttırdıklarıyla boğazda yalılar alan jöleliler, alnının teriyle(!) para kazanan Nagehan ile Güler Sabancı gibi dik duruşlu, omurilikli, dürüst ve düzgün kimselere sorsalar daha yerinde olmaz mı? Bence Ertuğrul Özkök bu konu olmasa da Fransız şarapları hakkında derhal güzel bir yazı yazmalı.

Neyse ki ‘büyük dünya liderimiz’, ekonomiden sorumlu kuvvetli bir bakanlık kurarak başına Damat Berat’ı getirdi de başta ülkemiz olmak üzere, yavru vatan Kıbrıs, Azerbaycan ve tüm dünyada Türkiye’nin güvenilirliği arttı.

Siz bakmayın bizi kıskananlara.

Tüm dünya yeni açılacak havaalanı ile büyük projelerimizi konuşuyor. Trump kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı.

Yok dolar-borsa danışıklı dövüşmüş de, yandaşlar büyük şirketleri yok pahasına alıyormuş da, mışmış da mışmış.

Sanki borsayı, Merkez Bankasını siyaset yönlendiriyor.

Cahil bunlar cahil.

Şimdi devlet tasarrufa gidecek, Damat Berat söyledi.

Dış mihrak ve bazi ismi lazım değil kıskanç kimseler hemen fitneye başladılar. Neymiş?

Konularının uzmanı birbirinden kaliteli yüzlerce danışman maaşları, makamlar, makam arabaları, saray masrafları, saray çalışanları hatta sarayın sadece Tayyip Erdoğan menüsü için hazırladıkları katkı maddesiz özel organik ürünler ve bıldırcın yumurtaları bile büyük masrafmış.

Gözleri büyük dünya liderimizin kursağında.

Allah’ı yok bu dış mihrakların.

https://twitter.com/kboztepe
https://www.facebook.com/kaya.boztepe

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87