Kültür-Sanat:
BODRUM'da BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

BODRUM’da BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Bodrum Belediyesi’nin desteği ile Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği (ULEKAD) ve Galeri Mavist tarafından organize edilen, Zuhal Arda ve Dilek Kıratlı’nın “Yeniden Doğuş” ve 16 sanatçının eserinin yer aldığı “Maviye Yolculuk-3” adlı sergiler Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği Başkanı Hüzün Yücel, “Bu sergi aslında uluslararası resim çalıştayı olacaktı. Ancak açılış zamanı seçimlere denk gelince iptal etmeden dernek yönetimi olarak sergi açmaya kararı verdik. Galeri Mavist’ in sahibi değerli arkadaşım Sevinç Lüleci ile sergi hakkında konuşunca Yeniden Doğuş ile Maviye Yolculuk fikri çıktı. Zira mekân çok güzel ve büyüktü. Hem kişisel, hem de karma sergi için müsait bir alandı. Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi değerli arkadaşım Prof. Dr. Zühal Arda ve Eskişehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Dilek Kıratlı ile birlikte Yeniden Doğuş dedik, kişisel ve Maviye Yolculuk 3 karma resim sergisini yaptık. Zuhal Hocamızın da bizlere dediği gibi sanata ve hayatta yeni başlangıçlar yaptık. Kişisel sergide Zuhal Arda’nın 15, Dilek Kıratlı’nın da 15 eseri Bodrumlu sanat sevenlerin beğenisine sunuldu. Maviye Yolculuğa da 16 sanatçı destek verdi. Hem dernek yönetimim hem de kendi adıma Bodrum Belediyesine, Kültür dairesi çalışanlarına ve Trafo çalışanlarına sonsuz teşekkürler. ULEKAD olarak Türkiye’nin her bölgesinde uygulayacağımız sosyal sorumluluk projelerini Galeri Mavist ile birlikte sanatla harmanlayacağız. Bomba projelerle geliyoruz” dedi.

Sergi 4 gün boyunca Bodrumlulardan büyük ilgi gördü.



Haber Habere
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku