Kültür-Sanat:
GORAN BREGOVİÇ 8 MART'TA İSTANBUL'DA
GORAN BREGOVİÇ 8 MART'TA İSTANBUL'DA

Köklerini Balkan ezgilerinden alan müziğiyle sayısız sinema ve tiyatro müziğine imza atan Goran Bregoviç, İstanbullu dinleyicisiyle buluşacak.

"The Wedding & The Funeral Band"
in geleneksel perküsyonla uyumunu sahneye taşıyacağı konseriyle Bregoviç, İstanbullu hayranlarına keyifli bir müzik ziyafeti hazırlıyor.

1978 yılında Mica Milosevic'in Nije Nego filmiyleilk film müziğini besteleyen,tiyatro ve sinema eserleri için hayranlık uyandıran müzikler yapmanın yanı sıra müzikal kariyerine 12 albüm ve sayısız konser sığdıran müzisyen Goran Bregoviç, İstanbullu hayranlarıyla bir kez daha bir araya gelecek.

Goran Bregovic, Times of the Gypsies (Çingeneler Zamanı), Arizona Dream (Arizona Rüyası), Cannes Film Festivali'nde ödül kazanan Underground (Yeraltı) ve 1998'de White Cat, Black Cat (Ak Kedi, Kara Kedi) gibi Emir Kusturica'nın unutulmaz filmlerinin müziklerini besteledi. Ayrıca 1994 yılında Altın Palmiye alan "La Reine Margot" filminin müziklerini besteleyen usta isim, hayranlık uyandıran müzikleri ve sahne performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazandı.

Bregoviç, 8 Mart Cumartesi günü  saat 21.00'de Zorlu Center PSM'de olacak.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku