Kültür-Sanat:
MERVE HASMAN FOTOĞRAF SERGİSİ

MERVE HASMAN FOTOĞRAF SERGİSİ

Merve Hasman’ın, The İstanbul Edition Otel için özel olarak hazırlanan sergisinin açılış kokteyline sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Açılışta Hasman’ı annesi Güliz Onursal ve babası Nurettin Hasman yalnız bırakmadı.

HASMAN’DAN DUYGUSAL KONUŞMA

Açılış kokteylinde konuşma yapan Merve Hasman, kendisine destek verenlere teşekkür ederken duygulandı. Konuşmasında fotoğraf sergisiyle büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini belirten Hasman, “Türkiye’de bulunduğum süre içinde birçok firma ile işbirliği yaptım. Çok güzel işlere imza attım. Fakat The İstanbul Edition Otel ile yaptığım işbirliği benim ilk göz ağrım diyebilirim. Tam 7 sene sonra tekrar karanlık odaya girip, fotoğraf kağıdını koklayabildim. İnandığım işte 7 yıllık mücadeleden sonra bugünlere gelebilmek ve tek başıma korkusuzca bu yoldan vazgeçmemek benim mücadelem oldu. Ben uzun zamandır çok istediğim bir hayalimi gerçekleştirdim bugün” dedi.

Konuşmanın ardından serginin oluşum sürecini anlatan kısa film gösterimi yapıldı. Daha sonra Merve Hasman, fotoğrafların üzerindeki bezleri kaldırarak serginin açılışını yaptı. Hasman sergiyi gezenlere fotoğrafları hakkında bilgiler verdi. Sanatçı, fotoğraf sergisi için, modern yaşamın yoğun temposundaki kişinin şehirden kaçışını, iç dünyasına gerçekleştirdiği yolculuğu ve huzuru keşif sürecini objektifine yansıttığını söyledi.
Sergi şubat sonuna kadar The İstanbul Edition Otel’de gezilebilecek.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku