Kültür-Sanat:
O FİLMİ BİR HAFTADA 630 BİN KİŞİ İZLEDİ

O FİLMİ BİR HAFTADA 630 BİN KİŞİ İZLEDİ

'Aşk Sana Benzer' bir haftada 630 bin kişi tarafından izlendi


İlgiyle karşılaşan iki oyuncu filmlerinin bir haftada 630 bin kişi tarafından izlendiğini söylediler.

'Aşk Sana Benzer' filminin oyuncuları Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Selim Bayraktar ve filmin yönetmeni Taner Elhan, Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki filmin galasına katıldı.

Sinema salonları önünde kurulan sahnede hayranlarıyla buluşan oyuncular kalabalık karşısında çok şaşırdıklarını ve mutlu olduklarını söylediler.

Burak Özçivit'e AVM yönetimi tarafından plaket verilirken, hayranları ünlü oyuncuyla selfie çekme yarışına girdi.

Film için çok çalıştıklarını belirten Burak Özçivit, sinema filmi yapmanın kolay olmadığını söyledi.

Yazın zor şartlarda bir iş çıkardıklarını belirten Özçivit, "Kışın ortasında sıcak görüntülerle bu filmi size getirdik. Önemli bir özelliği de içinde cep telefonu, televizyon, bilgisayarın olmaması. O yüzden bizi daha çok duygulara götüren daha saf, naif, yalın bir iş. Dingin ve sakin normal hayatın koşuşturmasından epey uzak" dedi.

Böyle bir ilgiyle karşılaşacaklarını düşünmediklerini ve çok memnun olduklarını anlatan Fahriye Evcen, "Gittiğimiz her yerde çok güzel ilgi görüyoruz ama hepinize 7'den 77'ye ulaştığımızı görmek çok sevindirici" dedi.

AŞK BÖYLE BİR ŞEY

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği ikiliye birçok seyirci çok yakıştıklarını söyledi.

Özçivit- Evcen çifti gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Salonlarda izleyicilerin çok büyük bölümünü ise kadınların oluşturuyor olmasına ilişkin Fahriye Evcen, filmin daha çok kadınlara hitap ettiğini söyledi.

Özçivit ise, "Aşk filmi böyle bir şey" dedi.

Filmin çok yüksek bir açılış yaptığını söyleyen Fahriye Evcen, "İzleyenlerde farketmiş filmde teknoloji yok.

Hiç televizyon, cep telefonu, bilgisayar hiçbir şey yok.

Aslında burada insanların özlem duyduğu hayatı da biz biraz yansıtıyor" diye konuştu.

7 GÜNDE 630 BİN İZLEYİCİ

5-6 günde 556 bin civarında olan izleyici sayısının 7'nci günde 630 bine ulaştığını belirten Burak Özçivit şunları söyledi:

"Çok güzel bir rakam. O kadar mutluluk verici bir şeyki bizim için. Buradaki herkes bizi ekranlardan tanıyor. Fakat dizilerle evlere konuk oluyoruz, her eve giriyoruz, ama birebir temas halinde olamıyoruz. İşte sinema bize bunu sağlıyor. Ben ve ekip arkadaşlarımla bu yüzden o kadar mutluyuz ki, ne güzel oldu da bu şehir ve yurtdışı ziyaretlerini yapıyoruz. İnşallah buna devam edeceğiz. İşte sinemanın faydaları." 

FİLMDE TEKNOLOJİ YOK

Teknolojinin insanları çok fazla yalnızlaştırdığını dile getiren Özçivit, "Bu sosyal medyası, interneti, televizyonu. Ailemizle bile birarada olduğumuzda onlarla bile konuşmuyoruz neredeyse, herkes telefonuyla ilgileniyor. Arkadaş sohbetleri, bir yere gittiğimizde, buluştuğumuzda tamamen konu telefon ve sosyal medya oluyor ve özellikle bunu filmde kullanmamak istedik. Burada gerçek duyguları tekrar hatırlamak istedik. Evet hayat çok hızlandı, o hızlanan hayatı biraz yavaşlatıp eskisi gibi duyguları hissetmek istedik" diye konuştu.

İkili salonları gezerek izleyicilerin film konusundaki düşüncelerini sormayı ihmal etmedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku