Kültür-Sanat:
PLACIDO DOMINGO için PAZAR GÜNÜ D&R'da İMZA GÜNÜ

PLACIDO DOMINGO için PAZAR GÜNÜ D&R'da İMZA GÜNÜ

İspanyol tenor  Domingo, 18 Ocak Pazar günü saat 15.00’te Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında olacak ve yepyeni soluklu Akdeniz şarkılarından oluşan “Encanto del Mar - Mediterranean Songs” albümünü sevenleri için imzalayacak.

Dünyanın en önemli sahnelerinde yarım yüzyılı aşkın kariyeri boyunca, 140'tan fazla rol seslendiren, 3 bin 600'ü aşkın performans gerçekleştiren, 500'ün üstünde konser yöneten, çoğu tam opera kayıtlarından oluşan 100’ü aşkın albüm çalışmasına imza atan, 9 Grammy ödülü sahibi İspanyol tenor Plácido Domingo, ilerleyen yaşına rağmen aktif sanat hayatıyla "operanın kralı" unvanını koruyor.

Tenorluğun yanı sıra orkestra şefliği yapan Domingo, aynı zamanda Los Angeles Operaevi'nin genel direktörlüğü görevini de yürütüyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku