Kültür-Sanat:
YASAKLI APARTMAN OKURLARIYLA BULUŞTU

YASAKLI APARTMAN OKURLARIYLA BULUŞTU

Konusu, yazarın bire bir şahit olduğu gerçek olaylara dayanan kitabın imza gününe, yazar, şair, ressam ve basın mensuplarının yanı sıra yazarın dostlarından oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı. Moderatörlüğünü ve sunuculuğunu Esma Bayraktar‘ın yaptığı, Kadıköy Fasıl'da 15:00 – 18:00 arası düzenlenen imza gününde, katılımcılar şiirler okurken, sevilen sanatçı Adnan Yazıcı söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Badegül ve Özcan Çelen çiftinin tango gösterisi de ilgi ile izlendi.

İmza gününe sivil toplum örtütleri de destek verdi. Özellikle de sağlık alanında ciddi farkındalık çalışmaları yapan ve sivil memurların dertlerine çözüm üreten SAHİM-SEN Kurucu Genel Başkanı Özlem Akarken etkinliğe İzmir'den katıldı. Ayrıca CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi'nin kurduğu Gülay Yedekçi Hanımevi Grubu da Hüzün Yücel'i yalnız bırakmadı.

Etkinlik akşam yemeği ile devam etti. Ünlü ses sanatçıcı Nihal Arda seslendirdiği şarkılarla geceye damgasını vurdu.

kaynak:

pervinozenart.com

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku