Kültür-Sanat:
YASMİN LEVY VE KORAY AVCI'dan DÜET!

YASMİN LEVY VE KORAY AVCI'dan DÜET!

Türkiye'de geniş ve tutkulu bir dinleyici kitlesine sahip olan Yasmin Levy, 23 Aralık'ta, Zorlu Psm'de Piu Entertainment ve 73 Organizasyon işbirliği ile sevenleriyle buluşacak. 

Daha önce de birbirinden önemli Türk müzisyenler ile beraber ortak çalışmalar yapan, birlikte sahne alan Yasmin Levy, bu kez sahnesinde Koray Avcı'yı ağırlayacak. 

''Zeki Müren, Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses dinleyerek büyüdüm. Güçlü ve derin seslere sahip müzisyenleri seviyorum. Bu gelişimde bir kat daha fazla heyecanlıyım çünkü Koray Avcı ile bir ortak çalışma planlıyoruz. Çok yetenekli bir müzisyen ve birlikte sahne alacağımız için de oldukça mutlu ve heyecanlıyım sürprizlerimizi bekleyin! Koray Avcı'yı kendime oldukça benzetiyorum. İkimiz arasında oldukça iyi bir bağ olduğuna inanıyorum.'' diyerek duygularını açıklayan Yasmin Levy'nin konser biletleri tükenmek üzere!

Ladino müziğinin sıradışı yorumcusu Yasmin Levy, Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında müzikleri harmanlayarak, benzersiz tarzını oluşturuyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku