Magazin:
CESUR VE GÜZEL DİZİSİ BİTİYOR

CESUR VE GÜZEL DİZİSİ BİTİYOR

Star TV’de yayın hayatına başlayan “Cesur ve Güzel” dizi dinal kararı aldı. İlk yayınlandığı gün büyük ses getiren fakat daha sonra reytinglerde istediğini elde edemeyen dizi 22 Haziran’da final yapacak.

Tatlıtuğ ve Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaşadıkları unutulmaz anları anlatırken, ekibe teşekkür etti.

Tatlıtuğ, birinci bölümde Cesur ve Sühan'ın kaza sonrası tanıştıkları sahnenin favorisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesur'un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir şeyler buldum” dedi. Büyüküstün ise, “Güzel bir sinerjiyle çalıştık. En çok Sühan'a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku