Magazin:
DEMET AKALIN'dan SERT SÖZLER

DEMET AKALIN'dan SERT SÖZLER

Şarkıcı Demet Akalın, geride bıraktığımız günlerde Eser Yenenler üzerinden 3 Adam’a yüklenmiş ve onları sevmediğini söylemişti. 3 Adam cephesinden Akalın’ın bu çıkışına şimdiye kadar bir tepki gelmemişti, sessizliği Oğuzhan Koç bozdu.

Katıldığı bir etkinlikte Gülşen’in ‘Bangır Bangır’ şarkısıyla Demet Akalın’a gönderme yapan Koç’a, Akalın’ın yanıtı gecikmedi.

Demet Akalın, Oğuzhan Koç’un yanıtını taşıyan bir gazete kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak yanına çok sert ifadeler içeren bir metin yazdı. 

“Koç’um sana şu kadar söyleyeyim; İşte bu yüzden sevilmiyorsunuz. Ödül aldığım bir üniversitenin töreninde de benimle (sözde) sağlam dalga geçmiştiniz! Sen de o sevimli ikilinin yanında güzel şarkılarınla erime bence! Ben kimseye boşuna sallamam! Ha ortak kulis yoktu demişsin, ben ekmek yediğim kulislerde alem yapmadığım için hatırlamaman normal! Neyse benden tavsiye yine de sen onlara uyma!” 



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku