Magazin:
ELİF'in İNTİKAM MELEĞİ

ELİF'in İNTİKAM MELEĞİ

Kıymet karakteriyle Elif isimli günlük dizi filme dahil olan Özlem Savaş, sevdiği adamı elinden alan kadından intikam almaya gelen bir kadını canlandırıyor. Elif dizisinin yeni sezonda kötü karakterini intikam meleği olarak canlandıracak olan Özlem Savaş “Oyunculuk hayatımda ilk kez kötüyü oynuyorum ve rolümü çok sevdim, oyuncu arkadaşlarımın hepsi çok iyi buda bana büyük kolaylık sağlıyor” dedi.

Çevremdeki herkes elif dizisinden bahsediyordu, bende seyretmeye başladım, gördüm ki başarı tesadüf değil ve bende kadrosunda yer almaktan mutlu olduğum bir çalışma ifadesinde bulunan Özlem Savaş, 5. Sezonda yeni giren oyuncular ve sürpriz karakterleri de Elif fanatikleri çok sevecek iddiasında bulundu. Oyunculuk yaparak yeni karakterler canlandırmanın kendisini beslediğini de sözlerine ekleyen Özlem Savaş, “Yeni sezon bombaları bekleyin” diyerek izleyici de merak uyandıracak bir açıklama yaptı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku