Magazin:
GÜLBEN ERGEN, MÜGE ANLI'ya SAHİP ÇIKTI

GÜLBEN ERGEN, MÜGE ANLI'ya SAHİP ÇIKTI

Beşiktaş taraftarı olaylı derbi sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Müge Anlı'ya tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte sarı-lacivertliler aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan Beşiktaşlı taraftarlar, sık sık Müge Anlı'ya da küfürlü tezahüratlarla yüklendiler.

"Canları sağolsun"

Kendisine küfür edilmesi üzerine cevap veren Müge Anlı, "Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağolsun." dedi.

Müge Anlı'ya yönelik yapılan çirkin tezahüratlara sessiz kalamayan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı taraflara tepki gösterdi.

Gülben Ergen'den Anlı'ya destek

Ergen, resmi Twitter hesabından, "Koca bir taraftar topluluğu bir anneye, bir kadına ne büyük ayıp ediyor! Şiddetin, kabalığın alası..." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Müge Anlı, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa maçına gitmiş ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili programında şu yorumları yapmıştı:

"Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın."



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku