Magazin:
‘GÜNEŞİMİ KAYBETTİM' REMİX'le KULÜPLERDE

GÜNEŞİMİ KAYBETTİM’ REMİX’le KULÜPLERDE

Sözü Akın Tuna'ya müziği Aydın Sarman'a ait olan Güneşimi Kaybettim'in remix düzenlemesi Abdullah Özdoğan tarafından yapıldı.

Uzun yıllar müziğin içinde olan ve özellikle Halk müziği alanında başarılı çalışmalar yapan Abdullah Polatçı bu şarkı ile her tarz müziği başarıyla yorumladığını da ispatladı. Sanatçı özellikle gençleri hedefleyen şarkının remix versiyonunun sosyal mecra ve dijital platformlarda da yükseleceğinden emin .

"Tüketimin hızına yetişemediğimiz müzik sektöründe dinlenebilir eserler üretmek ve yorumlamak neredeyse imkansız. Hem geleneksel olmak hem de günü yakalamak gibi bir derdi var artık müzik adamlarının. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya ve sunmaya devam edeceğiz. Güneşimi Kaybettim remix bu düşünceyle hazırlandı. Sürprizlerimiz devam edecek."

2645 Records etiketiyle tüm dijital platformlarda ve Türkiye geneli radyolarda yerini alan Güneşimi Kaybettim sıcak yaz günlerinin sevilen aşk şarkıları arasında olmaya ve 2O18 yazına damga vurmaya hazırlanıyor.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku