Magazin:
HADİSE: 'AŞK ve SEVGİYİ ÇOK ÖNEMSİYORUM'
HADİSE: 'AŞK ve SEVGİYİ ÇOK ÖNEMSİYORUM'

Hadise, hiç kimseyi kopyalamadığını anlatırken, "Tarzımı bir şekilde ortaya çıkarmak istediğim için çok emek veriyor ve yoruluyorum" dedi. Hadise, yaşamında aşk ve sevginin çok özel bir yeri olduğunu söyledi.

Zeynep Özek’in MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programının son konuğu Hadise oldu.

İstanbul’da Arap sunucu Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Hadise, henüz 15 yaşındayken 2003 yılında Belçika'da katıldığı 'Idool 2003 Müzik Yarışması'nda finale geçemeden elenmesini yaşamının en büyük hayal kırıklıklarından biri olarak nitelendirirken o yıllarda sahnelerde olmak istediğinden çok emin olduğunu, bunun için savaşmak gerektiğini iyi bildiğini söyledi.

Hadise, jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılan Fas’tan katılan Karima’dan etkilendiğini belirtirken, şunları anlattı:

"Arap kültürü beni çok etkileyen bir şey. Arap kadınlarına bayılıyorum. Onları çok güzel, çok samimi, içten buluyorum. Karima’yı sahnede duyduğumda bayıldım. Sahnedeki duruşu, sesi, yüzü güzel. Arap müziğini çok beğeniyor, şarkıcıların kliplerine bayılıyorum. İnanılmazlar,  1 klipte kadın sanatçı 6-7 kılığa girebiliyor. 'Helal olsun' diyorum. Nereden buluyorsunuz bu vakti. Çünkü klip çekmek zor, çok vakit alan bir şey."

"ŞU ANDA KENDİMİ DAHA KADINSI HİSSEDİYORUM"

Hadise, bir soru üzerine bir dönem çok atletik olmayı tercih ettiğini, aşırı spor yapınca fazla kilo verdiğini bunun üzerine hayranlarının "Ne yaptın?" diye kendisini eleştirdiğini belirtti. Ünlü sanatçı, bunun üzerine kendisine 'çeki düzen' verdiğini ifade ederken, "Tekrar biraz hatlarım ortaya çıkmaya başladı. Şu anda kendimi daha kadınsı, daha güçlü ve özgür hissediyorum bu şekilde. Çok zayıfken biraz çocuk vücuduna dönüyor. Bu da bir şekilde havanızı değiştirebiliyor insan olarak” diye konuştu.

Hadise, sorular üzerine, 'skin jean’ veya çok dar bir 'kalem eteğe’ bayıldığını, her şeyi üzerinde denemeyi ve yakışıyorsa giymeyi sevdiğini anlattı. Şarkıları arasında en fazla  ‘Düm Tek Tek’i sevdiğini belirten Hadise, "O şarkının yeri bende çok farklı. 2-3 arkadaşla beraber sözlerini yazdık. Bu şarkı ile 2009’da Eurovision’da ülkemi temsil ettim. O şarkı ‘Bebeğim’ gibi geliyor. 5 sene geçti, her sahnede söylüyorum, seyirci kopuyor. Müthiş bir şey. Bütün sözleri İngilizce ve bütün sözlerini biliyorlar" dedi.

Hadise, Beyonce’yi dünyanın en büyük sanatçılarından biri olarak gördüğünü, müzik kariyerine başladığı günden itibaren hiç kimsenin kopyası olmak istemediğini vurguladı. Hadise bu konuda, şöyle dedi:

"Ülkemizde diğer sanatçılara da çok çabuk bir kıyaslama yapılıyor. Saçlarını çok sarı renge boyatan platin renge boyatanı direkt Lady Gaga, mayo giyince Madonna’ya, saçlarımızı kıvırcık yapınca Beyonce’ye benzetiliyoruz. Ben yaptığım işe, ne kadar emek harcadığımı çok iyi biliyorum. Kopyalasam işim çok daha kolay olur; Hep aynı şeyleri yaparım ve hiç yorulmam. Tarzımı bir şekilde ortaya çıkarmak istediğim için çok emek veriyor ve yoruluyorum. Bir şekilde her zaman güzel bir şey yapılınca büyük bir Amerikan produksiyona benzetmeyi seviyoruz biz halk olarak."

Hadise, ‘Sevgi’ ve ‘aşk’ı çok önemli kelimeler olarak nitelendirirken bunların herkesin ihtiyaç duyduğu şeylerden birkaç tanesi olduğunu kaydederek, "Hayatımda da aşk ve sevginin çok özel bir yeri var. Özel dediğim için özel hayata kaçtığı için bununla ilgili çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Ama çok değer verdiğim ve önemsediğim konulardan bir tanesi aşk ve sevgi" dedi.

Hadise, Arap hayranlarının sorularını yanıtlarken en fazla sevdiği, sürekli izlediği dizinin ‘Gönül İşleri’nde 3 kız kardeşin içinde olduğu müthiş bir hitaye bulunduğunu belirtti. Hadise, "Biz de üç kız kardeş olduğumuz için belki de bu yüzden çok etkileniyorum diziden. Dizide Sinem Kobal’ı çok beğeniyorum. Çok genç olmasına rağmen çok başarılı buluyorum onu. Ve çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum" diye devam etti.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Judge 9 yıl önce

hadıse bence cok gusel bı hanım

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku